İnternette çıkan haberleri silme

İnternette çıkan haberleri silme

İnternette çıkan haberleri silme

Dostlarımızla hızı iletişim kurabildiğimiz, haberleri takip edebildiğimiz, işlerimizi hallettiğimiz, oyun oynamak veya aradığımız bilgiye kolayca ulaşmak için kullandığımız internet dünyası, sosyal medya araçlarıyla beraber, zamanımızın büyük kısmını ayırdığımız kullanışlı bir araç haline geldi. İnternetin yaşamımızı büyük oranda kolaylaştırdığı gerçeğinin yanında, bazen can sıkıcı içeriklerin de bu ortamda yer alabileceği ve itibarımıza zarar verebileceği bir gerçektir. İnternet, tanınmış kişi veya sıradan biri ayırmadan, herkes hakkında üretilen haberlerin ve çeşitli görüntülerin yer aldığı bir araç olma özelliğine sahiptir. Ne yazık ki, çoğu insan internette haberlerin kaldırılması ile ilgili nasıl bir çalışma yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi değildir. Bu da pek çok insanın asılsız, yalan veya iftira haberler karşısında mağduriyet yaşamasına neden olmaktadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternetten Haber Kaldırmak İçin Nereye Başvurulur?

Ülkemizde internet kullanıcılarını korumak adına düzenlenen yasalar çerçevesinde haklarınızı öncelikle hukuki yollardan aramanız önemli bir adım olabilir. Kişilik haklarını ihlal eden haberlerin kaldırılması, görsellerin kaldırılması veya yayınların düzeltilmesiyle ilgili olan “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi” kanunları, sizleri korumak ve hukuki girişimlerinize yanıt vermek üzerine hazırlanmıştır. Haberleri yayınlayan sitelerden haberlerin silinmesi için talepte bulunabilir ve gerektiğinde yasal yollardan içeriğin engellenmesi için mücadele edilebilirsiniz.

 

 

 

İnternette çıkan haberleri silmeHaber Kaldırma Girişimleri Sonuçsuz Kalıyorsa

İnternetten haberlerin silinmesi çok boyutlu ele alınması gereken bir konudur. Haberlerinizin kaldırılabilir olmasının kanuni olarak onaylanması, arama sonuçlarından haberlerin kaldırılması ve aynı haberin tekrar yayınlanmaması için farklı yollar izlenerek, kapsamlı bir çalışma yapılabilir. İnternette dolaşan asılsız haberlerin kaldırılması veya kişilik haklarınıza, ticari hayatınıza zarar veren içeriklerin internetten silinmesi için konusunda uzman bir danışmanlık hizmeti arıyorsanız, Distile Danışmanlık çalışmalarından yararlanabilirsiniz. Distile Danışmanlık olarak, 2010 yılında başlattığımız haber kaldırma çalışmalarımızla siz değerli müşterilerimizin itibarını koruyor ve internette özgürce yer almasına aracı oluyoruz. Yalnızca bir internet sitesinden değil, tüm haber sitelerinden haberleri silme veya görüntüleri kaldırma işlemleriniz için deneyimli ekibimizle çalışmanın ayrıcalığını siz de yaşayabilirsiniz.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir