Youtube Şikayetleri Nasıl Yapılır

Youtube Şikayetleri Nasıl Yapılır

Youtube Şikayetleri Nasıl Yapılır?

YouTube birçok sosyal platformdan çok daha fazla kullanılmaktadır. Yüz binlerce kişi YouTube’da video paylaşmakta ve yayınlamış olduğu videoları milyonlar ile paylaşmaktadır. YouTube’dan sizi rahatsız eden bir kanalın kapatmak isteyebilir ancak bu işlemi nasıl gerçekleştireceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Youtube şikayetleri nasıl yapılır?

YouTube’da şikayet ettiğiniz kanalı kapatıp kapatmamak YouTube’un kararı ile gerçekleştirilebilmektedir. YouTube kanallarını kapatmayı sağlayabilmek için sizler profesyonellerden de yardım alabilirsiniz. Distile ekibi sizlere şikayet ve daha birçok konuda detaylı bilgi sağlayabilmek de sizler için sosyal ağlar üzerinde birçok problemi kısa sürede çözüme ulaştırmaktadır. YouTube kanalını kapatmak çok da kolay bir işlem değildir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Youtube Şikayetleri Nasıl YapılırYouTube bu konuda oldukça hassas bir şekilde yönetilmektedir. Kapatmak istediğiniz kanalın çok büyük bir suçu olması gerekir ki bu konuda YouTube tarafından kanalın kapatılması sağlanabilsin. YouTube kanallarını kapatmak veya herhangi bir konuda şikayet bildiriminde bulunmak için yapılması gerekenler bellidir. YouTube şikayetleri nasıl yapılır? diyorsanız yazımızın devamlı okuyabilirsiniz. Eğer sizin haklarınızı ihlal eden bir durum söz konusu ise ve sizin izniniz olmadan sizin videonuz yayınlanmışsa veya özel bilgileriniz veriliyorsa bu durumda mutlaka kapatılma işlemi gerçekleştirilir. Youtube Video Şikayeti

YouTube video şikayetleri nasıl yapılır ve Youtube şikayetleri nasıl yapılır? kısmına bakarsak yapılması gerekenler bellidir. Bu şikayetler kimi zaman kanallar kimi zaman videolar için gerçekleştirilir. Bir videodan şikayetçiyseniz bu durumda kanalı kapatmanıza gerek olacak bir durum söz konusu değildir. Böyle bir durumda yapmanız gereken şikayet edeceğiniz videoya girip alttan hakkında paylaş yazan yerin yanındaki bayrak işaretine tıklayarak uygun bölümleri işaretleyebilirsiniz. Böylece videoyu şikayet edersiniz ve bu işlemi tamamlarsınız. Sanal kanal sahibinin küfürlü bir yorumu ile karşılaşırsanız yorumun yanında yer alan spam ve kötüye kullanımı bildir kategorilerini tıklayarak da YouTube’a bildirin bölümünden sıkıntınızı dile getirebilirsiniz. Ancak böyle küçük şeylerden kanal kapanmaz. Ancak şikayet etmek için bu işlemleri gerçekleştirmeniz gerekir YouTube şikayet linki üzerinden de şikayetlerinizi rahatlıkla dile getirebilirsiniz veya bu konuda pek de bir bilgiye sahip değilseniz distile gibi profesyonel bir ekipten destek alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir