Blog ve Yandex Üzerindeki İfşa İçerikleri Nasıl Kaldırılır

Blog ve Yandex Üzerindeki İfşa İçerikleri Nasıl Kaldırılır

Blog ve Yandex Üzerindeki İfşa İçerikleri Nasıl Kaldırılır?

İnternetin herkes tarafından aktif olarak kullanılmasıyla birlikte günlük hayatta insanlar birçok konuda araştırma yapma girişimindedirler. Dünya üzerinde birçok kişi tarafından Google’dan sonra kullanılan Yandex arama motoru, günlük hayatta çokça tercih edilenler arasında yer almaktadır. Yandex arama motoru üzerinde araştırma yaparken kişilerin özel hayatlarına ait fotoğraflar, kişisel bilgiler, kimlik bilgileri vs. de açığa çıkmaktadır. Bu bilgiler kişilere özel olduğundan dolayı başka kimseler tarafından bilinmemesi gerekli ve kişiye özel olarak kalması gerekmektedir. Aksi halde internetin açığa çıkardığı olumsuzluklardan faydalanmak isteyen kullanıcılar size ait kişisel bilgileri kötü amaçlı kullanarak her türlü mağdur kalmanıza neden olabilirler. Bu gibi durumların önüne geçmek için Yandex ve blog üzerinde ki ifşa içeriklerinizin kaldırılması için firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Blog ve Yandex Üzerindeki İfşa İçerikleri Nasıl KaldırılırYandex Ve Blog Üzerinde ki İfşa İçeriklerin Kaldırılması

Kişisel blogunuzda yer alan veya Yandex arama motorunda ifşa edilen içeriklerinizin kaldırılması konusunda alanında uzman ve tecrübeli ekibimizle Distile Danışmanlık sizlere yardımcı olacaktır. Tek yapmanız gereken böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığınızda +90 850 885 10 12 nolu çağrı numaramızdan veya [email protected] adresimizden bize ulaşmak olacaktır. Distile Danışmanlık firmamız ifşa İçeriklerin Yandex, Google veya blog üzerinden kaldırılması konusunda hizmet vermeye başladığı günden bu yana müşterilerine bu alanda hizmet vermektedir. Buna bağlı olarak konuya dair oldukça bilgi sahibi ve tecrübeli bir ekibimiz bulunmaktadır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Distile Danışmanlık firmamız blog ve Yandex üzerindeki ifşa içeriklerin kaldırılması konusunda bir çalışma planı hazırlar. Bu çalışma planı doğrultusunda size ait kişisel bilgilerinizin ve ifşa edilen tüm içeriklerinizin kısa sürede internet üzerinden kaldırılması sağlanır. İfşa İçeriklerin kaldırılması bazı durumlar da oldukça güçtür. Bu gibi durumlarda firmamız hukuki yollara başvurarak belli başlı yaptırımlar sonucunda gerekirse ifşa içeriklerinizin yer aldığı sitelerin kapatılması sağlanarak kişisel bilgilerinizin yok edilir. Distile tüm bu hizmetleri müşterilerine çok uygun fiyatlara vermektedir. Siz de internet üzerinde mağdur kalmamak, kişisel bilgilerinizin başkaları tarafından görüntülenmemesi veya ifşa edilen içeriklerinizin daha fazla yaygınlaşması için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir