Distile Danışmanlık Size Hangi Konularda Yardımcı Olur?

Distile Danışmanlık Size Hangi Konularda Yardımcı Olur?

Distile Danışmanlık Size Hangi Konularda Yardımcı Olur?

Distile Danışmanlık firmamız 2010 yılında kurulmuş olup müşterilerine çeşitli alanlarda hizmetler vermektedir. İnternetin insan hayatına girmesiyle birlikte günümüzde birçok şey değişmiştir. Bu değişimlerin olumlu yanları olduğu gibi olumsuz yanları da bulunmaktadır. Bu olumsuz tarafların çözüme kavuşmadığı durumlarda, internette mağdur kalmamak veya adının, markasının rencide olmasını istemeyen kullanıcılara Distile yardımcı olmaktadır. Distile Danışmanlık firmamızda çalışma gösteren birçok ekip arkadaşımız vardır. Ekip arkadaşlarımızın her biri alanında uzman ve profesyonelleşmiş, işini hakkıyla yapan kişilerdir. İnternet üzerinde yaşadığınız ve çözüm bulamadığınız durumlarda firmamızın iletişim yolları ile firmamıza ulaşım sağlayabilir ve sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Peki, firmamızın genel olarak verdiği hizmetler nelerdir, Distile Danışmanlık size hangi konularda yardımcı olur gibi merak ettiğiniz konular hakkında kısaca bilgi verelim.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Distile Danışmanlık Size Hangi Konularda Yardımcı Olur?Distile Danışmanlık Hizmetleri

Distile Danışmanlık firmamız bilişim ve teknoloji alanında hizmet veren bir kurumdur. Çalışmalarını belli bir ücret karşılığında müşterilerine sunar. Vereceği hizmete bağlı olarak uzun veya kısa soluklu çalışmalar yürütür. Ticarete dair çalışmalar yapıyorsanız, bir markaysanız internet üzerinde oluşturmuş olduğunuz algı üzerine çalışmalar yürüterek profesyonel medya ilişkileri sayesinde algınızın olumlu olarak artış göstermesini sağlar. Markanıza, şirketinize veya şahsınıza yönelik yapılan yalan veya olumsuz haberlerin arama motorlarından kaldırılmasını sağlar. Size ait telif hakkına sahip film, dizi, müzik, video veya fotoğraflarınızın internet üzerinde korunmasını sağlayarak korsan yayın yapılmasının önüne geçer.

Distile Danışmanlık firmamız markanızın veya şirketinizin logosunu ya da adını kullanmaya çalışarak ihlal edilmesine neden olan internet sitelerini takip ederek kaldırılmasını sağlar. Gerektiği durumlarda hukuki yollara da başvurmaktadır. İnternet üzerinde paylaştığınız veya başkalarının paylaştığı fakat görünmesini istemediğiniz, sizi rahatsız eden her türlü fotoğraf, video gibi içeriklerinin genel olarak analizlerini yaparak internet ortamından en hızlı şekilde kaldırılmasını sağlar. Uzun yıllardır edinmiş olduğu tecrübeler ve medya ilişkileri sayesinde arama motorlarında ki arama sonuçlarına müdahale ederek iyi haberler yayınlanmasını sağlar ve medya üzerinde pozitif algı oluşturur. Distile Danışmanlık firmamız genel olarak müşterilerine bu tür hizmetler vermektedir. Firmamız hakkında daha detaylı bilgi edinmek için distile.com.tr adresimize giriş yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir