İnternet Üzerindeki Yorumlar Şirketiniz İçin Ne Kadar Önemli İnternet Üzerindeki Mahremiyetinizi Koruyun

İnternet Üzerindeki Yorumlar Şirketiniz İçin Ne Kadar Önemli İnternet Üzerindeki Mahremiyetinizi Koruyun

İnternet Üzerindeki Yorumlar Şirketiniz İçin Ne Kadar Önemli İnternet Üzerindeki Mahremiyetinizi Koruyun

İnternet artık gerek iş dünyasında gerek sosyal hayatta hayatımızda olmazsa olmazlardan biri haline geldi. Artık pek çok işletme işlerini daha hızlı yürütmek için internet üzerinden halletmeye çalışmaktadır. Zaman açısından tasarruf sağladığı için bu alanda interneti kullanmak artık şarttır, lakin internet kullanımı maalesef sadece iyi niyetli olarak kullanılmamaktadır. İnternette olumlu olumsuz pek çok paylaşım ve içerik yer alabilmektedir. Bu içerikler olumsuz olduğu takdirde bu kişilerin özel hayatların iş yaşamlarına kadar tüm hayatını değiştirebilecek kadar etkili olabilmektedir. Kişiler üzerinden oluşturulan algı operasyonu ile etkileşim sağlanmakta ve bu şekilde istenilen izlenim sağlanarak kişinin iş ya da sosyal yaşamı etkilenebilmektedir. Aynı şekilde özellikle iş yaşamında rekabet çok yoğun olduğu için rakiplerinizin sizin işinizde başarılı olmanızı istemeyebilir ve bu amaçla hedef kitleyi etkilemek için sosyal medya üzerinden sizinle ilgili paylaşımlar ve yorumlar yaparak itibarınızı küçük düşürmeye çalışabilir. Örneğin sitenizde ya da sosyal medya hesabınızda sizinle ilgili yapılan olumsuz yorumlar sizin ve iş yeriniz hakkında yorumu okuyan kişiler tarafından olumsuz bir algı oluşmasına neden olabilir. Bu durumda itibarınızın düşmesi ve iş yaşamında saygınlığınızın yitirilerek başarısızlığa doğru gitmeniz demektir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın
İnternet Üzerindeki Yorumlar Şirketiniz İçin Ne Kadar Önemli İnternet Üzerindeki Mahremiyetinizi Koruyun

İnternet Üzerindeki Mahremiyetiniz Koruyun

İnternet üzerindeki mahremiyeti koruma kişilerin itibarlarını korumak için oldukça önemlidir. Belirttiğimiz sosyal medyada hakkınızda yapılan yorumlar nedeniyle hakkınızda olumsuz bir izlenim oluşabilir ve itibarınızın sekteye uğrayabilir. Bu konuda hakkınız korumak ve hakkınızda asılsız yorum yapan kişileri ve yorumları önlemek için bu konuda uzman desteğe ihtiyacınız olabilir. Distile Danışmanlık olarak firmamızdan bu konuda yardım talep edebilirsiniz. Firmamızdan yardım talep ettiğinizde firmamız bu konuda size destek olmak için hemen harekete geçer. Hakkınızda yapılan yorum ve paylaşılan içerikleri ve sahiplerini araştırır. Bu yorumların ve içeriklerin kaldırılmasını sağlar ve bunu yapan kişi ya da kişilerin gereken cezaları almaları içinde yasal işlemlerin başlatılmasını sağlar. Ayrıca şirketiniz üzerindeki olumsuz algının yıkılması için işinizle ilgili olumlu paylaşımlar yapılarak itibarınızı yükseltilir. Firmamızdan bu konuda yardım talep etmek için firmamız 0 850 885 10 12 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir