Telif Hakkı Koruması Nasıl Yapılır

Telif Hakkı Koruması Nasıl Yapılır

Telif Hakkı Koruması Nasıl Yapılır?

Telif hakları size ait olan kitap, mecmua, cd gibi akla gelebilecek eserlerin korunması ve sizden başka kimsenin kullanmasına izin verilmemesi demektir. Piyasaya baktığımızda korsan olarak adlandırılan pek çok kişi ya da sahte işletmeler bulunmakta ve bu kişi ya da işletmeler başkalarına ait olan eserleri kendisine aitmiş gibi kullanmakta ve sizin adınızı ya da markanızı kullanarak paylaşım ve içerikler yapmaktadır. Sizin taklidinizi yapan bu korsan yazılımlar bu sayede ürün satışı yapmakta ve bu işten kazanç sağlamaktadır. Bazı kişi ya da kurumlar da sizin itibarınızı küçük düşürmek adına sizin adınıza karalayıcı ve sizi küçük düşürücü paylaşımlarda bulunmaktadır. Bu sayede itibarınızı zedeleyerek iş yaşamınızı tehdit etmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Telif Haklarını Korumak Neden Önemlidir?

Size ait olan her türlü eserin bir başkası adıyla piyasaya sürülmesi ve bu işten sizin isminiz kullanılarak kazanç sağlanması hoş bir durum değildir. Bu işi yapan kişiler öncelikle iş ahlakına uymayan bir girişimde bulunarak haksız kazanç sağlamaktadır. Siz de bu kişiler yüzünden maddi açıdan zarara uğrayabilirsiniz. Bu açıdan telif haklarının önemi daha iyi anlaşılmaktadır. Bu durumda yapmanız gereken size ait olan eserlerin internetten kaldırabilirsiniz. Böylece sizin adınızı kullanarak bu işten kazanç sağlayan kişilerin haksız kazanç sağlamasının da önüne geçebilirsiniz. Böylece sizin de bu alandaki mağduriyetiniz önlenmiş olur.

Telif Hakları Nasıl Korunur?

Telif haklarının korunmasını istemek eser sahiplerinin en büyük hakkıdır. Telif haklarının en iyi şekilde korunması için bu konuda uzman desteği alabilirsiniz. Telif haklarının korunmasında uzman desteğini sağlamak için Distile Danışmanlık Merkezi olarak kurumumuza başvurabilirsiniz. Kurumumuza başvurduktan sonra kurumumuz aracılığı ile eserlerinizin telif hakları koruma altına alınır. Size ait olan eserler isterseniz internetten firmamız aracılığıyla kaldırılır. Telif haklarını ihlale uğratan kişiler için de ayrıca ceza işlemleri uygulanması için yasal süreç başlatılır. Bu noktada da firmamız sizin adınıza paylaşım yapan kişi ya da kurumlar hakkında yasal işlemlerin başlatılması konusunda da yardımcı olur. Telif haklarının korunması ve diğer konularda destek sağlamak için firmamızı 0 850 885 10 12 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir