Haber sitelerinde haber yaptırma

Haber sitelerinde haber yaptırma

Haber sitelerinde haber yaptırma

İnternette nasıl bir izlenim oluşturduğunuzu biliyor musunuz? İnternette algı yönetimi ile ilgili nasıl bir çalışmanız var? İnternette istediğim haberleri yaptırmak istiyorum, diyorsanız ne yapmalısınız? Medya unsurları içerisinde iyi bir izlenim oluşturmanın en önemli basamaklarından biri, yayınlanan haberleri kontrol etmektir. İnternetin yaygınlaşmasıyla, internet kullanıcılarının büyük bölümü haberleri internet üzerinden takip etmenin kolaylığını tercih etmeye başlamıştır. İnternet üzerinden haber yaptırmak için hemen bizden teklif alın ve doğal reklam içerikleri ile internette adınızın ya da firmanızın geçtiği yüzlerce haberi birkaç saat içerisinde yayına alalım. 

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Sizinle, şirketinizle, kurumunuzla veya markanızla ilgili yapılmış haberler, hedef kitlenizin size nasıl baktığını belirleyen kritik bir araçtır. Bundan dolayı, sizinle ilgili üretilen haberleri tesadüflere bırakmamalı, doğru bir algı yönetimiyle, internetteki haberleri düzenleme ve yönetme girişimlerinde bulunmalısınız. İnternette haberleri yönetmenin iki temel adımı bulunmaktadır.

Bunlardan ilki sizinle, markanız veya kuruluşunuzla ilgili olumsuz haberlerin kaldırılmasıdır. Diğer adım ise internette algı yönetiminin önemli bir parçası olan internette haber yönetimidir. Bu iki aşamayı yerine getirmek için profesyonel destek alabilir, maddi – manevi kazancınızı arttırma fırsatını yakalayabilirsiniz:

1 – İnternetten Haber Kaldırma

İnternetin özgür kullanım avantajı nedeniyle kişi ve markalarla ilgili her türlü haber saniyeler içerisinde üretilebilir ve çeşitli internet sitelerine yayılabilir. İnternetin yoğun dünyasında ciddi haberler kolayca dedikoduya dönüşebilir, çarpıtılabilir ve size karşı kullanılabilir. Marka değerinizi arttırmanın, kişisel itibarınızı güçlendirmenin en önemli adımı zararlı haberleri internetten silmektir. Haber silme çalışmalarıyla ülkemizin önde gelen danışmanlık hizmetlerinden biri olan Distile, sizinle ilgili paylaşılan haberleri temizleyecek çalışmalar yapacaktır. Sizin için interneti 7 -24 takip eden ve her türlü karalayıcı içeriğe müdahale eden Distile Danışmanlık ekibi sayesinde, içiniz rahat bir şekilde internet araçlarını kullanmaya devam edebilirsiniz.

2 – İnternette İstenilen Haberi Yaptırma

İnternette hedef kitleniz üzerinde doğru etkiyi bırakmak istiyor, kendiniz, hizmetleriniz veya ürünlerinizle ilgili doğru bilgilerin yayınlanmasını istiyorsanız Distile Danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İnternet dünyasında yer alan yüzerce haber sitesiyle işbirliği halinde olan Distile ekibi, istenilen haberleri internette yayınlama hizmetleri sunmaktadır. Haber sitelerine haber yaptırma çalışmalarıyla kendinizi ön plana çıkarabilir, başarı oranınızı kendiniz belirleme şansı yakalayabilirsiniz. Çalışmalarımızla ilgili bilgi almak için:

+90 850 885 10 12

 

 

 

Haber sitelerinde haber yaptırma” te bir düşünce

    • Distile diyor ki:

      Çağatay Bey Merhaba,

      İnternet sitelerinde haber yaptırtmak için Distile olarak 2010 yılından bu yana 600’den fazla haber sitesi ile hizmet veriyoruz. İnternet üzerinde hangi haberi hangi mecralarda yayınlatmak isterseniz, bu konuda çözümler sunuyoruz ve danışmanlık yapıyoruz. Bize [email protected] ‘den ya da 0850 885 10 12 numaralı çağrı merkezimizden ulaşabilirsiniz. İnceleyip sorununuzu çözmek üzere yardımcı olmak isteriz.

      Değerlendirmeniz sonrası geri dönüşünüzü beklemekteyiz.
      İyi günler dileriz.

  1. Efe diyor ki:

    Merhaba ben oğlumun sünnetini yaptırırken haberimi yaptırmak istiyorum mesela güzellik sektörünün tanılan ismi oğluna sünnet düğünü yaptırdı gibi ve böyle bir haberin ücreti ne olur öğrenmek istiyorum en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim iyi günler dilerim

    • Distile diyor ki:

      Merhaba,

      Distile olarak internet üzerinde her türlü içeriğin duyulmasına yönelik haber çalışmaları yapabiliyoruz. Ne gibi bir haber yaptırmak ve internette hangi sitelerde yayınlanmasını istiyorsanız bunları anlatan detaylı bir e-postayı bize atmanızı rica edeceğiz. Bu içerikleri bize [email protected] ‘ye mail olarak gönderirseniz inceleyip size dönüş yapabiliriz.

      E-postanızı bekliyoruz,
      İyi günler dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir