İnternetten Haber Kaldırma

İnternetten Haber Kaldırma

İnternetten Haber Kaldırma

İnternet iyi niyete kullananlar için iyi bir teknolojidir. Kötü niyetle kullananlar içinde kötü bir teknolojidir. Zaten aslında hayattaki her şey böyledir. İnternet ortamında yapılan haberler ve paylaşımlar çoğu zaman rahatsız edici içeriklerden oluşmaktadır. Bu durumda şahsi düşünce olarak bu paylaşımların ve ya haberlerin kaldırılması istenir. Tabi internette yapılan haberin kaldırılması için tamamen haklı olmanız gerekmektedir. Haklı olduğunuzu kanıtlayan sebepler nedir derseniz;

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın
  • Kişilik hakkınıza hakaret içermesi,
  • Olumsuz örnek ve davranış oluşturuyor olabilmesi,
  • Kişiyi intihara sevk eden paylaşımlar,
  • Özel hayatın ihlal edilmesi,
  • Çocuk istismarı içermesi
  • Uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıklara yönlendiren paylaşımlar,
  • Kişiyi kumara ve kumar oynanan yerlere yönlendirmesi

İnternetten Haber Kaldırma Nasıl Yapılır

Kaldırılmasını istediğiniz haber içerikleri gerçek anlamda kaldırılmayı hak ediyor ve 5651 sayılı kanun maddelerinde yer alan gerekçeleri kapsıyor olmalıdır. Aksi takdirde sır canınız istiyor diye hiçbir haberi ya da paylaşımı kaldırtmaya hakkınız yoktur. Haber içerikleri genelde haber yayını yapan resmi sitelerden çıkmaktadır. Bu sitelerden yayına verilen haberleri bazı blog ve gayri resmi haber siteleri kopyalayarak çoğaltmaktadır. Bu sebeple yayınlanan haber ne kadar merak uyandıran ya da toplumun dikkatini çeken nitelikte ise o kadar hızlı yayılmaktadır. Bu durumda internetten haber kaldırma işlemleri daha geniş bir kapsama dağılmış olmaktadır.

Kaldırılmasını istediğiniz haberler incelikle hangi kaynaklarda yayınlanıyor bunlar tespit edilmelidir. Sonra resmi olan yola girmeden önce site yönetici ile irtibata geçerek bu haberlerin kaldırılması talep edilmelidir. Olumlu cevap alınmadığı takdirde şikayet dilekçesi ile mahkeme müracaat edilerek istenmeyen haberlerin internetten kaldırılması talep edilir. Bu aşama bir zaman almaktadır. Ancak haklı olduğunuz takdirde istenmeyen haber internetten resmi yollarla kapatılır.

İstenmeyen Haberler İçin Distile

Zamanınız çok değerli ve ya mahkemelerle uğraşmak istemiyor iseniz şikâyetlerinizi ditile danışmalığa iletip gerekenin yapılması için destek alabilirsiniz. Distile ekibine gelen tüm sosyal medya ve bilişim sorunları an hızlı bir biçimde sonuçlanmaktadır. Uzun yıllardı bu sektörde hizmet verdiği için he alanda tecrübe sahibidir. Her türlü bilgi ve yardım için distile danışmanlık ile iletişime geçebiliriniz.

İnternetten Haber Kaldırma” te bir düşünce

  1. Pingback: İstemediğiniz Haberleri Dijital Ortamlardan Sildirebilirsiniz - Haber71.Net | Kırıkkale Haber - Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir