Kriz Öncesi Yönetimi İle İtibarınızı Koruyun

Kriz Öncesi Yönetimi İle İtibarınızı Koruyun

Kriz Öncesi Yönetimi İle İtibarınızı Koruyun

Teknolojinin hayatımıza yerleşmesiyle birlikte pek çok sorunda aynı zamanda beraberinde gelmektedir. İnternet teknolojisinin hayatımıza olan etkisi yadsınamayacak kadar çoktur. Olumlu kullanıldığı takdirde internet hızlı bir iletişim aracı ve işlerimizde kolaylık sağlayabileceğimiz etkili bir mekanizmadır. Aynı zamanda internet gereği şekilde kullanılmadığında itibarımızı zedeleyebilecek, bizi toplum nazarında küçük düşürebilecek paylaşımların yapılabildiği olumsuz bir araç olarak da yansıyabilir. İnternette bazen gerçek olmayan bilgiler bizim adımıza paylaşılabilir. Bu bilgilerin doğruluğu kanıtlamak ve aksini ispatlamak için itibarınızı korumak adına itibar yönetimi çalışmaları yapmanız gerekir. Hakkımızda çıkan olumsuz içerikleri ortadan kaldırmak için önlem almazsak işin boyutu büyür ve aslı astarı olamayan paylaşımlar yüzünden sosyal ve iş yaşamımız sekteye uğrayabilir. Bu açıdan kriz öncesi yönetimi ile itibar koruma çalışmaları yapılmaktadır. Bunu yapmak için ise işin uzmanına başvurmak gerekir. Bu konuda firmamız sizlere gerekli desteği verecek ve kriz öncesinde neler yapılması gerektiği ve nasıl önlemler alınabileceği konusunda sizlere yardımcı olacak aynı zamanda teknik ve uzman destek ile itibar yönetimi sağlayarak bu olumsuz dönemi az hasarla atlatmanıza yardımcı olacaktır. Distile Danışmanlık olarak kriz öncesi yönetim ile sizlere destek veren firmamız bu alanda sizin ihtiyacınız olan çalışmaları en iyi şekilde yapmaya çalışacaktır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın
Kriz Öncesi Yönetimi İle İtibarınızı Koruyun

Kriz Öncesi Dönemi En İyi Şekilde Atlatmak İçin Neler Yapılabilir?

Kriz öncesindeki dönemi en iyi şekilde atlatabilmek için bu dönemde firmanın öncelikle duruşu önemlidir. Firma bu konuda neler yapabileceği konusunda planını iyi çizmeli. Bu sorunu çözmek ve toplum nazarında iyi bir prestij oluşturmak için algı operasyonuna önem vermeli. Bu amaçla yeni kanallar ya da medya hesaplarından tanıtımını en iyi şekilde yapabilir, ayrıca işlerinin sekteye uğramaması ve iş yaşamında ortaya çıkabilecek sorunları akılcı ve modern çözümlerle çözebilecek, pratik zekalı, çalışkan personellerin çalışmasına ağırlık verebilir. Bu personeller aracılığıyla işlerinde oluşabilecek sorunların daha hızlı ve etkili çözümü konusunda en iyi şekilde destek alınabilir. Firmamızdan da bu konuda destek sağlayarak profesyonel anlamda destek alabilirsiniz. Firmamıza ulaşmak için bizi 0 850 885 10 12 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir