Online İtibar Yönetimi Neden Gerekli Hale Geldi?

Online İtibar Yönetimi Neden Gerekli Hale Geldi?

Online İtibar yönetimi neden gerekli hale geldi?  İşte bu sorunun cevabı yazımızdadır. Teknoloji bu kadar gelişmeden önce pazarlama ve satma işi oldukça basitti. Bir ürünü satmak ve reklamını yapmak için televizyon, radyo, billboard, gazete, dergi gibi medya araçları yeterli olurken teknolojinin hızlanması ve internet kullanımının artması ile geleneksel yöntemlerden uzaklaşarak online itibar yönetimi önemli hale geldi.

online-itibar-yonetimi-neden-gerekli-hale-geldi

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Online İtibar Yönetimi Nedir?

Bir kişi, kurum veya markanın ya da onların ürün ve hizmetlerinin müşteriler üzerine bıraktığı izlenim ve etkileri ifade eden itibar yönetimi, internet üzerinden online yöntemle yapılmaktadır. Peki, Online itibar yönetimi neden gerekli hale geldi? Aslında bu sorunun tek cevabı tüketicinin tercihleridir.

Neden Gerekli?

Online itibar yönetimi neden gerekli hale geldi sorunusun biraz daha açarsak birçok faktör ortaya çıkmaktadır. Bunlar,

-İnternet kullanımının dünya genelinde oldukça yaygınlaşması,

-Sosyal medyada kullanıcıların online oldukları sürede artış olması ve platformlarda birçok bilgi alışverişinin yapılabilmesi,

-Tüketicilerin arama motorlarından bir markayı ya da kişiyi araştırdıklarında karşılarına olumlu, olumsuz birçok yorumun çıkması,

-Şirketler ya da markaları hakkında asılsız haberlerin olmasıdır.

Geleneksel ve Geleceksel Araçlar

Geçmişte pazarlama işi geleneksel yöntemler ileydi. Mesela, gazete, dergi, televizyon, telefon, örnek ürünler, billboard. Ancak günümüzde geleceksel araçlara daha fazla başvurulmakta verim de alınabilmektedir. Geleceksel araçlar ise arama motoru, Facebook, Twitter, Linkedin, Mobil oyunlar, Youtube, Pinterest, Flicker, blog, forumlar ve web siteleri.

Online İtibar Yönetimi bu kadar önemli bir noktaya gelmişken, sizi en iyi şekilde yönlendirecek profesyonel bir ekiple çalışmanın önemini de unutmamalısınız.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir