Facebooktan Video Kaldırma

Facebooktan Video Kaldırma

Facebook’tan Video Kaldırma İşlemi

Yayınlanan içerik ya da videoları kaldırmak zor bireysel başvurular ile çok uzun süren bir uğraştır. Çoğu sosyal medya hesabının yanı sıra, Facebook üzerinden video kaldırmak biraz daha kolaydır. Bu konuda en sağlam ve en iyi hizmet sitemiz üzerinden verilir. Bu site sayesinde distilasyon, yani içerik kaldırma işlemi kolay bir hale gelir. Facebook’tan video kaldırma işlemini yapmak için sitemizden profösyönel hizmet almanızı öneririz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

facebook-video-kaldırma

Hangi adımlar uygulanır

İlk olarak yapmanız gereken hamle, zaman tüneline gitmek olmalıdır. Bilindiği üzere Facebook hesaplarında paylaşılan içerikler, hesabın zaman tünelinde tutulur. Ardından fare ile ilgili video üzerine gitmeniz ve sağ üst köşedeki işaretin üzerine tıklamanız gerekir. Karşınıza küçük bir menü çıkar ve bu menüde zaman tünelinde gizle ve sil seçenekleri bulunur. Facebook’tan video kaldırma oldukça kolay ve kısa sürede gerçekleşen işlemlerden biridir. Bu yüzden işlemi yapmada herhangi bir zorluk çekilmez.

facebook-video-kaldirimi

Distile hizmetleri

Alanında uzman olan firmamız, sosyal platformlardan video ve içerik silme konusunda eşsiz bir hizmet sunar. Distile Danışmanlık aracılığı ile zor ve anlaşılması kolay olmayan video silme işlemi konusunda müşteriler, oldukça net bir şekilde aydınlatılır.

Zaman tünelinde gizle nedir?
Bu seçeneğin seçilmesi durumunda, video facebook hesabından silinmez. Yalnızca zaman tünelinizden seçilir.

Sil nedir?
Facebook’tan video kaldırma işlemine kesin çözümdür. Paylaştığınız video, Facebook hesabınızdan tamamen silinir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir