Kişisel Online İtibar Yönetimi ve Adımları

Kişisel Online İtibar Yönetimi ve Adımları

ONLİNE İTİBAR YÖNETİMİ VE ADIMLARI

Online itibar yönetimi, son dönemlerde dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de oldukça geniş yankı uyandıran fakat ne olduğunun tam olarak anlaşılamadığı bir kavramdır. Birçok kişi online itibar yönetimini sosyal medya ve SEO ile kısıtlamaktadır. Fakat online itibar yönetimi içerisinde birçok dinamiği barındırmaktadır.W5bqMzKAuTYj99JobufB

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Online İtibar Yönetimi

Kurum, kişi, marka, ürün ve servislerin dijital ortamda oluşturacağı algıları düzgün bir şekilde yönetme metodudur online itibar yönetimi. Kişisel online itibar yönetimi ve adımları doğru şekilde yapıldığı zaman kişi için doğru sonuçlar verecektir.

 

Kişisel online itibar yönetimi ve adımları konusunda uzman kişi ve kuruluşlardan alacağımız yardımlar bizi doğru bir yol izleme konusunda yönlendirecektir.qJ6Cl3dMQiDTuJNuy5Y1

Online İtibarımız Kimler Tarafından Önemlidir

Online itibar; müşterilerimiz, ortaklarımız, potansiyel müşterilerimiz, rakiplerimiz, çalışanlarımız tarafından oldukça büyük önem arz etmektedir.

Online İtibar Yönetiminde; hız, strateji, içerik üretimi, dinleme, sektörel otorite, dürüstlük, doğru yönetim, değer verme, doğru kanallar, hataları kabullenebilme, ölçümleme, şeffaflık, analiz, değer katma, empati gibi kavramlar bizim Kişisel online itibar yönetimi ve adımları konusunda üst seviyelere çıkmamızı sağlayacak merdiven basamaklarıdır.

İtibarımızı kazanmak bize oldukça fazla zaman kaybettirebilir. Kolay kazanılmayan itibar çok kolay yitirilebilir bu konuda çok dikkatli olmamız gerekmektedir. Warren Buffet bu konuda “itibarı kazanmak 20 yıl kaybetmekse 5 dakika” diyerek konuyu adeta özetlemiştir, bu söz itibar yönetimi konusunda aklımızdan çıkarmamamız gerekecek ana kural olarak bizlere de küpe olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir