Marka Koruma ve Gerekli Takip İşlemleri

Marka Koruma ve Gerekli Takip İşlemleri

Marka Koruma ve Gerekli Takip İşlemleri

Marka Koruma

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bir şekilde başarılı bir noktaya getirdiğiniz markalar veya ürünler için gerekli olan koruma işlemleri yapılmalıdır. Özellikle bu işlemlerin yapılması ve markanızın büyürken zararlı şeylerle karşılaşmaması adına önemlidir. Marka koruma ve takibiniz güvenli ellerde olsun istiyorsanız Distile ekibi size gerekli hizmeti vermektedir.

marka

Marka Korumanın Önemi

Marka koruma ve takibiniz güvenli ellerde olsun istiyorsanız gerekli işlemler yapılmalıdır. Böylelikle sistemde taklit ürünleri ortaya çıkaracak olan veya sahtekârlık yapanlar tespit edilebilir. Markalarınızın genel takibi yay içerisinde düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Özellikle Distile ekibi gerekli müdahaleyi ve düzeni sağlarken sistemde belirlenmiş bir hukuk kuralları ile hareket etmektedir. Ticari veya farklı anlamda markalarınızı korumak çok önemlidir. Böylelikle sitemli ve düzenli bir şekilde büyümeniz engellenemez.

marka-koruma-onemi

Uzman Ekip Sistemli Tarama

Uzman ekip ve güvenilir hizmet ağı ile beraber sistemde bu işlerin yapılması çok önemlidir. Özellikle internetin geniş ağı düşünüldüğünde benzer markaların aynı içerik ile konması muhtemeldir. Bu durumdan kurtulmak adına profesyonel destek sağlamak çok önemlidir. Bu durumdan kurtulabilmek ve gerekli işlemleri yapabilmek oldukça önemlidir.  Marka koruma ve takibiniz güvenli ellerde olsun böylelikle sistemde genel geçer bir koruma olarak değil bütünlükçü bir koruma sağlanmış olacaktır. Her noktada yapılacak olan koruma ve hizmetler ile birlikte sistemde bir sorun yaşanmayacaktır. Uzman ekipler sistemde yönetimi sağlayacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir