Online İtibar Yönetiminizi Riske Atmayın

Online İtibar Yönetiminizi Riske Atmayın

İTİBAR YÖNETİMİNİZE SAHİP ÇIKALIM

İnternette, biz insanların vaktimizi değerlendirmek adına zaman geçirmemiz, profesyonel şirketlerin online itibar yönetimi riskinin farkına varmalarına neden olmuştur.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Online hizmetlerin giderek artması, işlerimizi sürekli olarak sosyal medya aracılığıyla takip etmemiz, kişisel kimlik ve işlerimizin giderek açığa çıkmasına sebep olmuştur. Bu açıkla beraber olumlu düşünceler olduğu gibi, olumsuz düşüncelere de yer veren sosyal medya ve diğer platformlar, şirketlerin itibar yönetimi riskininde artmasına neden olmaktadır. Şirketlerin itibarı, sosyal medyada yer alan olumlu, olumsuz yorumlar ile belirlenmektedir. Bunun takibi de profesyonel destek sağlayan şirketler aracılığı ile yapılmaktadır. İtibar yönetimi profesyonel şirketlerin yanı sıra, sizlerde kontrolü ele alabilirsiniz.

online-itibar

İtibar yönetiminde kontrol yöntemleri;

Arama motorlarıyla destekleyin; Firmanızın ürünleri hakkında olumlu olumsuz yorumları bir süzgeçten geçirerek, olumsuz yorumları öteleyerek firmanızın itibarını koruyabilirsiniz.

Şirket içeriklerinizi pozitive çevirin;  Marka ve ürününüz hakkındaki açıklamalarınızın samimi olmasına özen gösterin müşterileriniz üzerindeki düşünceleri değiştirin.

Hukuki yollara başvurarak itibarınızı koruyun; Yalan, asılsız içerik ile ürün ve markanızı zedelemeye çalışan rakiplerinize karşı kendinizi koruyun.

Sadece online olmak yetmez, müşterileriniz ile iletişim kurun; Marka ve ürününüz hakkında bilgi alışverişinde bulunun.

risk

Bu belirttiğimiz çözümler online itibar yönetim riskinizi en aza indirmektir. Hedef kitle memnuniyeti demek, güçlü marka ve ürün demektir. Profesyonel şirketlerle yapılan itibar yönetimi kontrolü marka ve ürün kalitenizi arttırır, itibarınız korunaklı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir