Korsan Yayın Engelleme

Korsan Yayın Engelleme

Korsan yayınların engellenmesi konusu oldukça ayrıntılı ve çetrefilli bir konudur. Sizin izniniz olmadan şahsınız veya kurumunuz hakkında veya simsi kullanılarak siz yapıyormuşçasına başkası hakkında, yanıltıcı veya maksatlı olarak aleyhinize sonuçlar doğuran ve durduramadığınız yayınların tümü için korsan yayın ibaresini kullanabilirsiniz.

telif-haklari

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Korsan şekilde sizin hakkınızda veya sizin aracılığınızla size ait özel logo, tasarım, hizmet veya ürünlerin izinsiz şekilde iktibas edilerek, çalınarak, kopyalanarak ve alıntı yapılarak sizi ya da kurumsal kimliğinizi zora sokacak yayınlar ile karşılaşmanız ve bunlar ile mücadele etmek zorunda kalmanız özellikle sosyal medya platformu veya genel anlamda internet ortamı üzerinde sık karşılaşılan bir durumdur. Bu şekildeki korsan yayınların önlenmesi ve tamamen kaldırılması hukuki bir işlem sürecidir ki, konu ile ilgili ayrıntılar www.distile.com.tr  adresimizde yer almaktadır.

markalar-icin-online-itibar-onemi

Bize yapacağınız başvuruların hemen ardından sizin adınıza bu tip yayınları kaynağı ve geçmiş kayıtları taranıp derhal işlem başlatılmakta, varsa süren yayınların kesilmesiyle diğer uygunsuz korsan içeriklerin temizlenmesi sağlanmaktadır. Süreç tamamen legal alt yapı ile yürütülen ve uzmanlık isteyen zorlu olasına karşın konusunda uzman bir ekiple çalışılması halinde olumlu neticeye çok çabuk ulaşılabilen bir süreçtir. Firmamıza ulaştırdığınız korsan yayınların engellenmesi taleplerinizi hızlıca değerlendirip belirlene hukuki eylem planı çerçevesinde yerine getirilme sürecini başlatıyoruz. Süreç boyuncu her türlü bilgilendirmeyle ilgili soru ve taleplerinizi de kısa sürede yanıtlamaktayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir