İnternette Hakkınızdaki Olumsuz Videoları Küçümsemeyin

İnternette Hakkınızdaki Olumsuz Videoları Küçümsemeyin

Çalışma hayatında şirketler daimi bir rekabet halindedir. Küresel ekonomi dünyasında iniş çıkışların sürekli takip edilmesi, firmaların kalitesi yükseldikçe birtakım farkların daha da belirginleşmesi, inişe geçen firmaları farklı yollara başvurmaya itebilmektedir. Bu yollardan birkaç tanesi de rakip firmaların forumlarda asılsız şikâyetler uydurmak, alakasız olacak şekilde karalamaya yönelik videolar yayınlayarak itibarı düşürmeye çalışmaktır.

Bu tip videolar son zamanlarda özellikle gıda sektöründe çok fazla karşımıza çıkmaktadır. Örneklemek gerekirse; bir meyve suyu firmasının bir ürünü alınarak içine mide bulandırıcı birtakım malzemeler atılarak sanki kapalı kutudan bu malzemeler çıkmış gibi gösterilmektedir. Öncesi bilinmediği için inandırıcılık seviyesi çok yüksek olan bu karalamaya yönelik videolar satış grafiklerini bir anda düşürme potansiyeline sahiptir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

internet-olumsuz

Yakın zamanlarda dünya çapında fastfood tarzında hizmet veren bir tavuk eti zinciri firması hakkında çıkan bu tip haberler ve karalamaya yönelik videolar, resimler ile desteklenmiş ve ilgili firma büyük bir prestij kaybına uğramıştı. Satış grafiklerinde gözle görülür bir düşüş olan firma bu haberleri önemsiz görmenin bedelini biraz ağır ödemişti. Böylesi bir muamele ile karşılaşmamak için internette hakkımızda bu tip videolar bulunuyor ise kaldırmamız gerekliliği aşikârdır. Eğer internet ağında hakkınızda asılsız ve dezenformatif videolar bulunuyor ise sitemiz ile iletişime geçerek en kısa sürede bu kötü yaftadan kurtulabilir, geleceğinize etki etmesini önleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir