Distile İle Geçmişe Sünger Çekmek

Distile İle Geçmişe Sünger Çekmek

Günümüzde internet , hemen her bireyin ve kurumun birçok işlem ve faaliyetlerini yürüttüğü bir platform durumuna gelmiştir. Bu durum hayatımızı birçok konuda kolaylaştırsa da, bazı risk ve tehlikeleri de beraberinde getirmektedir. Kişisel veya kurumsal kimliğinizin internet üzerinde saldırıya uğraması, bilgilerin çalınması veya geçmişle ilgili istenmeyen içeriklerin yayınlanması bu risklerden bazılarıdır.

sosyal-medya-gecmisi

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Peki, geçmiş ile ilgili istenmeyen içerikler internetten nasıl kaldırılır?  Ülkemizde 5651 sayılı“ internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi ” konulu kanun bu suçlarla mücadelede en önemli yasal dayanaktır. Mevcut yasa ile korumuş haklarınızı öğrenebilmek ve yapılması gerekenlere ulaşabilmeniz için profesyonel bir yardıma ihtiyacınız olacaktır. Çünkü bu süreç birçok detay içeren ve devamlı takibi yapılması gereken bir süreçtir. Ayrıca bu süreçte hukuksal ve teknik uzmanlıklara ihtiyaç duyulmaktadır. Tahmin edersiniz ki bu zahmetli süreci profesyonel bir yardım almadan yönetmek oldukça zordur. Size bir yol haritası belirleyip,  süreci sizin adınıza yönetecek bir ekip her şeyi daha da kolaylaştıracaktır.

youtube-arama-gecmisi

Distile işte tam da bu hizmetleri uzman ekipleri ile sunmaktadır. İnternet üzerinde sizle veya kurumunuzla ilgili istemediğiniz içerikleri tespit edip yayından kaldırılması için gerekli işlemleri yapıp, içeriklerin yayından kaldırılmasını müteakip tekrar yayınlanmasını önlemek için de gerekli önlemleri devreye sokuyor. Kısacası distile ile istenmeyen içeriklerden kurtulmak mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir