Distilasyonun Yeni Adresi Distile

Distilasyonun Yeni Adresi Distile

Distilasyon, kısaca online olarak gerçekleştirilen marka itibar yönetimidir. Yani online ortamda kurumunuz veya şahsınız hakkındaki olumsuz verileri (fotoğraf, haber, yorum, video vb.) silen ya da olumlu hale getiren, sizin için hem kısa hem uzun vadede çok faydalı bir yöntemdir.

distile-online

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Distile, son derece deneyimli ekibiyle bu konuda sizleri yalnız bırakmıyor. Distilasyon işlemini istediğiniz doğrultuda yerine getirebilmek için alanında uzman medya ilişkileri departmanı ve profesyonel teknik ekibi ile sizin için çalışıyor.

Distilasyon işleminde hız çok önemlidir. Distile, bu hizmeti size en kısa sürede en kaliteli biçimde vermeyi amaç edinmiştir. Ayrıca uluslararası hukuk ağı sayesinde güvenilir bir iş çıkacağından emin olabilirsiniz.

Distile sadece olumsuz verileri değil, yasal haklarınızı ihlal eden içerikleri de internet ortamından temizler. Telif hakkı size ait eserlerin yayınlanmasını ve marka ihlallerinin engellenmesini hedeflemektedir. Markanızın, logonuzun veya kaynaklarınızın sizden izinsiz kullanıldığı durumlarda devreye biz giriyoruz.

dijital-itibar

Ayrıca günümüzde çok önemli bir hal almış ve çok fazla insana ulaşmayı sağlayan Youtube, Twitter, Facebook gibi sosyal medya ortamlarından da hakkınızdaki olumsuz içerikleri veya yasal haklarınızı ihlal eden gönderileri kalıcı olarak siliyoruz.

Bütün bu işlemleri yapabilmek için Distile 7×24 hizmet politikasını belirlemiştir. Hakkınızdaki verileri takip ederek anlık oluşturulan raporlar ve hızlı ve planlı müdahale sayesinde online itibarınızın güvenli ellerde olduğundan emin olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir