Markanızı Takip Edin Algınızı Ölçün

Markanızı Takip Edin Algınızı Ölçün

Online ilişkilerin güvenilir adresi, distile marka takibi konusunda iyi bir hizmet sağlar. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren bu web sitesini, her sosyal medya kullanıcısı değerlendirmelidir. Hele ki sosyal medya marka ya da firmanız için kullanmakta iseniz, burayı kesinlikle es geçmeyiniz. İnternet aleminin karışık dünyasında birçok sorun ile karşılaşma ihtimali vardır. Bunlardan en riskli olanlardan bir tanesi ise internet üzerindeki olumsuz içeriklerdir. Bu olumsuz içeriklerden web sitemiz sayesinde kısa sürede ve güvenilir bir biçimde kurtulmanız mümkündür.

marka (1)

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Markanızı takip edin ve bunun için size sunmakta olduğumuz online itibar yönetimini kullanın. Pek çok vatandaşın beğeni ile kullanmakta olduğu bu sitemin kişiye ve firmaya faydaları çoktur. 7 gün 24 saat olmak üzere aktif olan arama motorlarında takip halinde olmakta ve bunların tüm sonuçları günlük, haftalık ve aylık periyotlar halinde size sunulmaktadır. Bu sayede siz de internet üzerinden sürdürmekte olduğunuz ilişkilerinizi ve işlevselliğinizi güvenli ve emin adımlar ile sürdürmektesiniz.

distile

Online itibar yönetimi gibi size çok kazanç sağlayan ve güvenlik imkanı sunan sistemlerimiz bulunmaktadır. Öyle ki telif hakkı koruma, sosyal medya çalışmaları, internet üzerinden haber kaldırma, görsel veya video kaldırma, sosyal medya çalışmaları ve online medya ilişkileri hizmetleri vermekteyiz. Bu sayede sizin işlerinizi internet hesaplarınız üzerinden iyi bir şekilde yürütmenizi sağlamaktayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir