Yandex Üzerinden Haber Kaldırma 

Yandex Üzerinden Haber Kaldırma 

 

Google arama motorundan sonra yaygın olarak son dönemde kullanılmaya başlanan Yandex platformunda da haber kaynakların kısa süre zarfında kalıcı şekilde ortadan kaldırılarak temizlenmesi artık zor değildir. Tarafınıza yapılmış olan can sıkıcı ve olumsuz bir algı oluşturabilme durumunu ortaya doğuracak haberlerin kaldırılması için artık uzman bir ekip olarak destek veren Distileden yardım alabilirsiniz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

yandex-gorsellerden-resim-kaldirmakBu sayede kısa zaman zarfı içerisinde istediğiniz online itibarlılığı da kazanabilmeniz adına bu tür olumsuz vakaları Yandex ortamından kısa süre içerisinde temizlemeniz gerekiyor. Yandex Üzerinden Haber Kaldırma işlemi için sizlerde Distile ekibiyle bir iş birliği içerisine girerek olumsuz tüm istenmeyen vakaların en kısa süre zarfı içerisinde de ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.

Haber yayınları kurumunuz açısından gerek olumlu gerekse de olumsuz bir algı oluşturması adına oldukça önemlidir. Bu yüzden kötü haber yayınlarının hedef kitlenizi etkisi altına almadan engellenmesini sağlamanız gerekir. Uluslarası hukuk ağı ve uzman çalışanları ile haber kaldırma işlemlerini kusursuz şekilde yapan Distile farkıyla artık canınızı sıkan ya da sizi endişeye yol açan istemediğiniz tüm yayınların kaldırılması konusunda artık arkanıza sağlam bir ekip alarak tüm sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Distile uzmanları teknik analizler sonucunda sizleri rahatsız edecek olan haber paylaşımlarının engellenmesi tamamen Yandex ortamından kaldırılması adına gerekli tüm işlemleri de en kısa süre zarfında yerine getirerek kaldırılmasını sağlıyor. Haber sitelerinden artık haber kaldırmak bile sanıldığı kadar zor olmayacaktır. Üstelik yalnızca haber içerikleri değil bunun yanı sıra fotoğraf ve video kaldırılması gibi her türlü talepleriniz de en hızlı şekilde dikkate alınarak kaldırılmaktadır. O halde hemen  sizlerde bekleme yapmadan Distile ekibiyle tanışma yoluna girerek ihtiyaçlarınızı da en güzel şekilde karşılayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir