Google’dan Bilgi Kaldırma

Google’dan Bilgi Kaldırma

Google’dan Bilgi Kaldırma

Yasalara uygun olmayan, rahatsızlık veren pek çok içeriğin kaldırılması artık çok kolay olacak. Çünkü Google platformunu incelediğimiz de kimi zaman yanlış bilgilerinde barındırıldığını görebiliyoruz. Bu durum kimi zaman direk şahsa kimi zamanda sektörde ki firmalara büyük yönde olumsuz etki edebiliyor. Google’dan artık ister sayfa silmek, ister arama sonuçlarını kaldırmak, ister içerikleri kaldırma, ister görselleri kaldırma isterseniz de Google’dan Bilgi Kaldırma gibi pek çok istekler olduğu vakit Distile firması hizmet vermek adına 7/24 beklemededir. Marka haline geldiğinden dolayı Google ortamında ki pek çok kurum, kuruluş ya da şahıslar ilk olarak distile ekibinden hizmet almak adına sıraya girmiş durumda diyebiliriz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

icerik-hirsizligi-ve-kopya-icerikGoogle’dan Bilgi Silmek istediğiniz vakit hemen distile ekibine başvurun. Çünkü sizlerin zamanınızı çok fazla almadan en kısa süre içerisinde Google ortamında istenmeyen bilgilerin kaldırılmasını sağlıyor. Google ortamında bilgi yanlışları, eski bilgiler ya da düzeltilmesi adına kaldırılması istenen yazılar mevcut diyebiliriz. Bu yüzden artık Google platformunda yer alan yazıların silinmesi sizin için zor olmayacak. Google, en çok kullanılan arama motorlarından biri olduğu gibi kullanıcılarda bir şey arayacakları vakit çoğu zaman Google tarayıcısını kullanmayı tercih ediyor.

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru birden fazla bilgiyi, resmi ve içeriği taşıyabiliyor. Ama istemediğiniz bilgileri de barındıran Google ortamından hemen kaldırılmasını istediğiniz yazılar için distile firmamıza müracaat etmeniz yeterli olacaktır. Google’dan Bilgi Kaldırmak, fotoğraf ve videoları silmek gibi geniş bir hizmet departmanına sahip olan distileyle Google ortamını bundan böyle daha verimli şekilde kullanmanız da son derece kolay olacak. Canınızı sıkmanıza neden olacak tüm faktörler artık distile ajansı tarafından başarıyla engellenmeye çalışılıyor. İstenmeyen bilgilerin artık bir an önce kaldırılması için distile elinden gerekenin fazlasını ortaya koymaya başlayacak. Üstelik tüm bunları yaparken de sizlere istediğiniz tasarruf ortamını en güzel şekilde yaratmaya devam ediyor. Kalıcı şekilde bilginin Google platformundan kaldırılmasını sağlayarak sizlere istediğiniz bir Google ortamı sunuyor. Bundan böyle şikâyet etmiş olduğunuz her ne varsa distile hemen devreye girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir