Hangi Durumlarda İnternette İçerik Ve Arama Sonucu Temizlenir?

Hangi Durumlarda İnternette İçerik Ve Arama Sonucu Temizlenir?

HANGİ DURUMLARDA İNTERNETTE İÇERİK VE ARAMA SONUCU TEMİZLENİR?

Arama sonuçları ve içerik kaldırma hizmetlerini hangi durumlarda tercih edebiliriz? Bilindiği gibi internet dünyası eksiye nazaran kuralları daha oturmuş, yasalarla korunmaya başlanmış bir ortam haline gelmeye başladı. Haber ve bilgi alışverişinin internete kayması ve kullanıcıların bilgiye ulaşmak için interneti tercih etmeye başlaması bu alanı mercek altına almamıza neden oluyor.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternetten haber kaldırma işlemleri bir şahıs, marka veya kurum olarak itibarınızın zarar göreceği durumlarda uygulanabilmektedir. Hakkınızda yürütülen karalama kampanyaları, sizinle ilgili bilgilerin çarpıtılması ve negatif algı yaratma girişimleri sonucu ortaya çıkan haberlere müdahale edebilir, internet sitelerinden ve arama sonuçlarından bu haberleri kaldırtmak için başvuruda bulunabilirsiniz. Sizinle ilgili görünmesini istemediğiniz resimlerin kaldırılması veya videoların kaldırılması ile ilgili talepte bulunabilirsiniz.

İnternetten video kaldırma veya internetten resim kaldırma işlemleri sizinle ilgili veya toplumsal olarak rahatsız edici şekilde düzenlenmiş içerikler için geçerli olabilir. İnternet ya da sosyal medya her türlü bilgiye kolayca ulaşmamızı sağlayan araçlardır. Ancak birçok internet kullanıcısının internete veri yüklemesi çoğu zaman kasıtlı veya kasıtsız olarak negatif bilgi kirliliğine neden olabilir. Takipçilerinizde olumsuz izlenim yaratacak bu durumların önüne geçmek için internette itibar ve algı yönetimi konularında doğru desteği almanız gerekir.

İtibarınıza gölge düşürecek sahte hesapların kapatılması konusu da içerik kaldırma hizmeti kapsamında değerlendirilebilir. İnternet üzerinden bilgi kirliliği ve karalama girişimleri büyük oranda sahte hesaplar tarafından yerine getirilmektedir. Hedef kitlenizin bu tür girişimlere itibar etmemesi için bu hesaplar doğru bir şekilde takip edilmeli ve yasal önlemler alınmaya başlanmalıdır.

 

 

icerik-danismanligi

Sosyal ağları takip etme ve sizin için zararlı olabilecek içerikleri kaldırma konusunda eğitimli bir ekiple çalışmalısınız. Örneğin, Facebook’ta şikayet yönetimi konusunda bilgili veya Twitter üzerinden içerik kaldırma konusunda gerekli donanıma sahip bir ekip sosyal medya üzerinden itibarsızlaştırma girişimlerinin önüne geçebilir.

Gördüğünüz gibi arama sonuçlarından veya internet sitelerinden içerik kaldırmak itibarınızı koruma ve güçlendirme amaçlı yapılan hizmetlerdir. Daha temiz bir sosyal medya, daha başarılı internet girişimciliği için böyle hizmetler veren bir danışmanlık kuruluşundan yardım alabilirsiniz. Distile Danışmanlık 2010 yılından bu yana uzman kadrosuyla yüzlerce içeriği temizlemiş ve müşteri memnuniyetini arttırmıştır.  +90 850 885 101 numaralı hattımızı arayarak hemen şimdi ayrıcalıklı hizmet seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz.2

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir