Hedef Kitlenize İçerik Danışmanlığı Hizmetiyle Ulaşın

Hedef Kitlenize İçerik Danışmanlığı Hizmetiyle Ulaşın

HEDEF KİTLENİZE İÇERİK DANIŞMANLIĞI HİZMETİYLE ULAŞIN

İnternetin gelişen dünyasında daha etkin bir şekilde var olmak istiyorsanız arama motoru Google’da içerik danışmanlığı da dahil birçok alanda içerik danışmanlığı hizmeti alabilirsiniz. Hızla gelişen internet ve kullanıcıların büyük zaman harcadığı sosyal ağlarda bir girişimci olarak sizi temsil edecek olan içerik danışmanlığı ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Markanızla, şirketinizle, şahsınıza veya kuruluşunuzla ilgili bilgilere internet  üzerinden oluşan hedef kitleniz vermek istediğiniz mesajlarınızı anlayabilecekleri kaliteli bir içerikle karşılaşmak isterler. İçerik hazırlamak ve onları hedeflediğiniz kitleyle buluşturmak uzmanlık isteyen bir alandır. Böylece girişimlerinizi tesadüflere bırakmaz, internette bilinçli bir şekilde varlığınızı sürdürürsünüz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternet siteniz, sosyal medya hesaplarınız ve arama motorlarındaki görünümünüz internet üzerinde sizi temsil edecek araçlardır. Bu araçları profesyonel bir şekilde düzenlemelisiniz. İnternette itibar ve algı yönetimi çalışmalarıyla markanızı, kurumunuzu veya şahsınızı daha güvenilir hale getirebilirsiniz. İnternet üzerinde itibarınızı koruyacak bir ekipten destek almak ve size takip ve raporlama hizmetleri sunan bir ekiple çalışmak günümüz şartları içinde bir tercih değil, bir zorunluluk halini aldı.

 

Hedef Kitlenize İçerik Danışmanlığı

Distile Danışmanlık 2010 yılından beri internette güçlü bir şekilde var olmak isteyen müşterilerine benzersiz hizmetleri ile destek oluyor. Yüzlerce başarılı projemizin arkasında konusunda uzman bir ekibin varlığı rol oynuyor. Güncel olarak interneti takip eden Distile Danışmanlık sizlere benzersiz bir içerik yönetimi desteği sunuyor.  Distile Danışmanlık ile marka değerinizi yükseltecek içerik danışmanlığı hizmeti aldığınızda temel olarak bu kazançları elde edersiniz:

  • Yalnızca hedef kitlenize yönelik araştırma, takip hizmetleri
  • Hedef kitlenize uygun içerik hazırlama
  • Sosyal ağlarda itibar ve algı yönetimi çalışmaları yapma
  • Güncel trendleri takip ve raporlama
  • Kitlenizin içeriklere olan tepkisini analiz etme
  • Arama motorlarında dilediğiniz şekilde görünmenizi sağlama (arama motorlarından içerik silme veya ekleme)
  • Sosyal medyada sizi takip etme ve olumsuz içerikleri kaldırma (itibarınızı zedeleyecek olan internet üzerindeki haberleri kaldırma, internetten video kaldırma, internetten resim kaldırma, internetteki yorumları kaldırma)

İnternette yer almak istediğiniz şekilde yer almak ve sizi karalayacak içerikleri internetten temizlemek için konusunda uzman Distile ekibiyle irtibata geçin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir