Dijital PR ve yeni nesil iletişim Çalışmalarında Çığır

Dijital PR ve yeni nesil iletişim Çalışmalarında Çığır

DİJİTAL PR İLE İLETİŞİM ÇALIŞMALARINIZDA ÇIĞIR AÇIYORUZ

Dijital PR ve yeni nesil iletişim çalışmaları günümüzde her marka ve kuruluş için gereklilik haline gelmeye başladı. Dijital PR çağın gerisinde kalmak istemeyenlerin tercih ettiği yeni nesil bir iletişim modeli olarak uygulanırken, bu çalışmayı yapacak danışmanlık kuruluşunu doğru seçebilmek de bir o kadar önemli bir hale geliyor. Distile Danışmanlık olarak sizlere sunduğumuz kaliteli hizmetlere geçmeden önce Dijital PR nedir ya da yeni nesil iletişim nedir, sorularına yanıt vermeye çalışalım.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

 

sikayetleri-arama-sonuclarindan-kaldirma

Ticaret ve iletişimin internet dünyasındaki yeri arttıkça markalarını, proje veya şirketlerini bu sahaya taşımak isteyenlerin yeni iletişim strateji geliştirme ihtiyaçları artıyor. Online iletişim stratejilerini daha etkin kullanmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu çalışmaları kısaca Dijital PR olarak adlandırabiliriz. Dijital PR internet araçlarını daha etkin kullanmayı ve internet kullanıcılarıyla daha güçlü bir etkileşim kurmayı hedeflemektedir. Projelerinizi, şirket veya markanızı internet üzerinde daha etkin kullanabilmek için uzman bir ekiple işbirliğine girebilirsiniz.

Distile Danışmanlık olarak 2010 yılından bu yana birçok proje gerçekleştirerek müşteri memnuniyetimizi arttırıyoruz. Dijital PR çalışmalarımızla sizi sosyal paylaşım sitelerinde, video paylaşım sitelerinde, blog sayfalarında, haber sitelerinde ve yorumlarda temsil ediyor, itibarınızı güçlendirecek hizmetler sunuyoruz. Hedef kitlenizle sizin aranızda güçlü bir köprü kuran Distile Danışmanlık ekibimiz aynı zamanda itibarınızı zedeleyecek internet paylaşımlarını kaldırma konusunda 7/24 kaliteli bir çalışma programı izliyor.

Hakkınızdaki olumsuz haberleri kaldırma, video paylaşımlarını kaldırma, istemediğiniz resimleri kaldırma ve itibarınızı zedeleyecek yorumları kaldırma hizmetlerimizde internet üzerinde daha olumlu algı yaratma imkanı bulabilirsiniz. Google’da çıkan sonuçları silme ve temizleme desteğimiz ile aramalarda yer alabilecek negatif içeriklerin önüne geçiyoruz.

Dijital PR çalışmalarımız ile itibarınızı güçlendirirken markanızın izinsiz kullanılması üzerine araştırma yapıp, bu konuda internet siteleri ile irtibata geçiyoruz. İnternette izinsiz adınızın kullanılması veya telif ihlalleri konusunda uzman ekibimizden yardım isteyebilirsiniz.  Distile Danışmanlığın size sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanarak yeni nesil iletişim olanaklarından uygun fiyata yararlanmaya hemen başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir