Adımın geçtiği bir haberi nasıl Google’dan silerim?

Adımın geçtiği bir haberi nasıl Google’dan silerim?

Adımın geçtiği bir haberi nasıl Google’dan silerim?

Her türlü bilgi, haber ve içeriğe kolayca erişim sağlama imkanı bulduğumuz internet dünyası, bazen şahsımızı, kurum veya markamızı rahatsız edici içeriklerin adresi olabiliyor. Bilinçli veya bilinçsiz üretilen ve itibarımızı zedeleyici içerikleri kaldırmak için alanında uzman bir destek almamız gerekiyor. Hakkımızda üretilen haberler, kısa süre içinde pek çok sitenin içeriği haline gelebilir ve arama motorlarından rahatlıkla ulaşılabilir.  Asılsız ya da karalayıcı bu tür haberleri internet sitelerinden kaldırmak için, yasal ve teknik takip işlemlerinin başlatılması gerekir. Bunun yanında, bilgiye ulaşımda tercih edilen, dünyanın en çok ziyaret edilen arama motoru olan Google’dan haber kaldırma çalışmasının yapılması şarttır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

Adımın geçtiği bir haberi nasıl Google’dan silerim?

Bu yazımızda, adımın geçtiği bir haberi nasıl Google’dan silerim veya hakkımdaki haberleri internetten nasıl kaldırırım gibi soruları olanlara birkaç ipucu verecek, Distilasyon hizmetinin ayrıcalıklarından söz edeceğiz.

Öncelikle dikkat edilmesi gereken konunun, internette çeşitli haber içeriklerinin hızlı bir şekilde, farklı sitelerde yer alınabilmesi olduğunu belirtmeliyiz. Yani, itibar zedeleyici tüm içerikler, farklı siteler tarafından, kopyalama yöntemiyle yayınladıkları içerikleri haline gelebilir. Bu girişimler yapılırken haberin doğruluğu veya haber niteliği taşıyıp taşımadığı pek dikkate alınmayabilir.

Bu sebeplerden dolayı, internetten nasıl haber kaldıracağım diyenlerin, uzman bir yardım alması gerektiğini söyleyebiliriz. Hakkınızda üretilen asılsız, karalayıcı, itibar zedeleyici içeriklere sahip haberlerin, devasa bir dünya olan internet üzerinde takibini yapacak ve 7/24 hizmet sunan bir ekiple çalışarak, güvenli internet kullanmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz.

2010 yılından bu yana internette içerik temizleme hizmeti veren kuruluşumuz sizlere yararlı bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. İşte bunlardan bazıları:

Google’dan haber kaldırma

Google’dan video kaldırma

Google’dan fotoğraf kaldırma

İnternetten içerik kaldırma

Sahte hesapların kapatılması

Arama motorlarından içerik kaldırma

Yandex’ten içerik kaldırma

Dijital PR

 

Hizmetlerimizin dünyası ile tanışmak, merak ettiklerinizi öğrenmek ve internet üzerindeki itibarınızı güçlendirmek için, hemen bizi arayabilirsiniz:

+90 850 885 1012

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir