Görsellerdeki resimleri nasıl kaldırırım?

Görsellerdeki resimleri nasıl kaldırırım?

Görsellerdeki resimleri nasıl kaldırırım?

İnternet üzerinde yer alan içeriklere ulaşmak için kullanıcılar arama motorlarını kullanıyor ve bu arama motorları farklı sitelerin görsel içeriklerini sıralıyor. “Görseller” olarak adlandırılan bölümler arama motorlarının, internet siteleri üzerindeki resim dosyalarını sıraladığı bir alandır. Eğer görseller bölümünde artık yer almasını istemediğiniz resimler varsa, bunun için görsellerden resim kaldırma işlemlerinin uygulanması gerekir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Gelişen internet dünyasında ulaşılmak istenen içeriklerin büyük bölümü Google, Yandex veya Bing gibi arama motorlarının üzerinden görüntüleniyor. İnternetin yoğun bilgi deryası üzerinde elbette istemediğimiz sonuçlar da yer alabiliyor. Arama motorları aslında internet sitelerinin içerisinde yer alan bilgilerin bir dizin halinde size sunulmasından ibaret. Bu sebeple, arama motorlarından içerik kaldırılması işlemi, sadece bu sıralamalardan değil, internet sitelerinden de içeriğin kaldırılması anlamına geliyor.

Google’dan içerik kaldırma, Yandex’ten içerik kaldırma işlemlerini yerine getirebilmeniz için, bu arama motorlarının kullanım kurallarını  incelemeniz ve bu kurallara uygun başvuruda bulunmanız gerekir. Bunun yanında, internetten resim kaldırma işlemleri için, resimlerinizi yayınlayan internet sitelerine de başvuru yapmanız, gerektiğinde yasal yolları devreye sokmanız gerekir.

 

 

Görsellerdeki resimleri nasıl kaldırırım?Size ait görselleri kendiniz internet ortamında yayınlamış olsanız veya başkaları yayınlamış olsa da, gerektiğinde bu görselleri internetten kaldırmak en doğal hakkınızdır. Fotoğraf veya resimleri arama sonuçlarından kaldırma talebinde bulunarak artık istemediğiniz, karalayıcı veya itibarınıza gölge düşüren içerikleri internetten kaldırabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, bizimle iletişime geçmektir.

Profesyonel Çözümler

Profesyonel ekibimiz, 2010 yılından beri internet üzerinden içerik kaldırma konusunda, %100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermektedir. İnternette görmek istemediğiniz içerikler için, 7/24 destek alacağınız Distile’nin size sunduğu hizmetlerden bazıları şöyledir:

  • Arama sonuçlarından fotoğraf kaldırma
  • Google’dan resim temizleme
  • Yandex’ten resim kaldırma
  • Bing’den resim kaldırma
  • Facebook’tan resim kaldırma
  • YouTube’dan video kaldırma
  • Twitter’dan içerik kaldırma
  • İnternetten haber kaldırma
  • Sahte hesapları kapatma
  • Blogspot’tan içerik kaldırma
  • WordPress’ten içerik kaldırma

 

Daha güvenli ve kaliteli internet kullanımı için ve merak ettiğiniz konularda bilgi almak için, bizi arayabilirsiniz:

+90 850 885 1012

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir