Arama sonuçlarından resimleri silme

Arama sonuçlarından resimleri silme

Arama sonuçlarından resimleri silme

Sosyal medyanın geniş olanaklarından faydalanırken, bir yandan mağdur olmamıza neden olan bilgi kirliliğine maruz kalmamız mümkün olabiliyor. İnternet üzerinde hepimizin bilgileri dolaşabilir ve bu durum itibarımız açısından olumsuz sonuçlar doğurabilir. Şirketimizin, markamızın veya şahsımızın bilgilerini yayınlayan internet siteleri için ve arama motorlarından içerik kaldırmak için derhal harekete geçmeli, hukuki haklarımızı savunmalıyız. Sosyal medya üzerinde bilgi kaldırmada mağdur olduğumuz içeriklerin başında internet üzerindeki resimlerimiz gelir. İnternetten resim kaldırma işlemlerinin belirli kurallara bağlı olduğunu ve bu konuda bizi zorlu bir süreç beklediğini bilmemiz gerekir. Örneğin, Google üzerinden resim kaldırmak için, belirli şartların oluşması gerekir. Eğer kaldırmak istediğimiz resimler bu kurallar kapsamında değilse, uzman bir destek alarak resimlerin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

Arama sonuçlarından resimleri silmeGoogle’dan fotoğraf kaldırma veya Google’dan resim kaldırma işlemleri için, destek sayfasından, yasal gereklilikler ile ilgili olan içeriğe yönlendirilirsiniz. Burada yasal süreçlerle ilgili bilgi alabilirsiniz. Kaldırılmasını talep edeceğimiz resimlerin, özellikle cinsel içerikli olmaları halinde, Google politikalarına uygun bir biçimde görsel kaldırma işlemi yapılır. Kredi kartı ve banka bilgileri gibi içerikler ise Google’dan derhal kaldırılır. Google veya Yandex’ten resim kaldırma gibi, arama motorunu ilgilendiren konularda, bu sitelerin kuralları ve yasal kurallar dikkatle incelenmelidir.

Tek başına arama motorlarındaki görsellerin silinmesi yeterli bir işlem olmayacaktır. Sonuçta, arama motorları çeşitli internet sitelerindeki bilgileri sıralayan, yararlı araçlardır. Sizden izinsiz resim yayınlayan internet siteleri ile irtibata geçmeniz ve internet sitesinden resim kaldırma talebinde bulunmanız gerekir.  Eğer sonuç alamıyorsak ne yapmalıyız? İnternet üzerinde, itibarımızı zedeleyici içerikleri kaldırmada zorluk yaşadığımızda nereye başvuracağız? İnternet siteleri ve arama sonuçlarından resim silme işlemleriniz için, teknik ve yasal süreçlerde deneyimli bir ekipten yardım isteyebilirsiniz.

Çözüm:

  • İnternetten resim kaldırma, internetten fotoğraf kaldırma talepleriniz için kaliteli çözümler üreten Distile Danışmanlık ekibiyle çalışmaya başlayabilirsiniz.
  • Distile Danışmanlık, sizin adınıza internette yer alan tüm bilgileri inceler, analiz eder ve bu içeriklerin internetten silinmesi için derhal çalışma başlatır.
  • Distile Danışmanlık, irtibatınıza gölge düşüren her türlü içeriği kaldıracak profesyonel adımlar atar. Arama sonuçlarından haber kaldırma, arama sonuçlarından video kaldırma, arama sonuçlarından makale kaldırma, gibi hizmetlerden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz.

 

İrtibat için:

+90 850 885 1012

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir