Yazılarımı kopyalayan siteleri nereye şikayet etmeliyim?

Yazılarımı kopyalayan siteleri nereye şikayet etmeliyim?

Yazılarımı kopyalayan siteleri nereye şikayet etmeliyim?

İnternet sitesi şikayet kavramı, günümüzde yeni yeni yerine oturmaya başlayan bir kavram olarak biliniyor. Bilinçli internet kullanıcıları olarak, internetin özgür dünyasında her şeyin sınırsız olmadığını, itibarımızın zedelendiği durumlarda belirli haklarımız olduğunu bilmeliyiz. Ülkemizde ve dünyada oluşturulmaya çalışılan internet yasaları ile kullanıcıları koruma adına çeşitli adımlar atılıyor. Elbette, tam anlamıyla bir koruma olmadığını bilmeli ve içeriklerimizi paylaşırken, kişisel olarak gizliliğimize önem vermemiz gerektiğine dikkat etmeliyiz. İnternette uygunsuz site şikayeti yapmak için, devlet tarafından kurulan internet birimlerini kullanabiliyoruz. Ancak, söz konusu, yazılarımızı korumak olduğunda, işimiz biraz daha detaylı bir hale gelebiliyor.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

 

Yazılarımı kopyalayan siteleri nereye şikayet etmeliyim?Yazılarınızı korumak için, öncelikle hukuki ve teknik işlemlerin devreye sokulması, yazıların size ait olduğunun veya siz tarafından yayınlandığının ispatlanması gerekiyor. Bunun yanında, arama motorlarından yazıları kaldırma işlemi için arama motorlarının merkezleri ile irtibata geçilmesi gerekiyor. İnternette yazı kopyalamayı engelleme ve bu durumla mücadele etme konusu, bir anlamda telif hakkı ihlalleri kapsamında değerlendirilebilir. Bilişim suçları ve telif ihlalleri kapsamındaki içerik hırsızlıklarıyla ilgili, ilgili birimlere dilekçeyle müracaat edilebilmektedir.

Eğer, “blogumdan yazılarım çalınıyor” veya “internet sitemdeki yazılar kopyalanıyor“, gibi şikayetleriniz varsa, teknik olarak kopyalama engelleme önlemleri almanız gerektiğinizi bilmelisiniz.  Hakkınızı aramak için hukuki şikayetler yapabilişiniz. Fakat yaptığınız girişimler sizin için yeterli olmuyorsa, konusunda uzman Distile Danışmanlık ekibinden yardım alabilirsiniz. Distile ekibi, sizler için internet sitelerini takip altına alır, teknik ve yasal süreçleri devreye sokar. Distile Danışmanlık ile alacağınız içerik kaldırma hizmetlerinden bazıları şöyledir:

İnternetten yazı kaldırma

Google’dan yazı kaldırma

Yandex yazı kaldırma

Bing yazı kaldırma

İçerik çalan siteleri şikayet

Yazıları kopyalayan internet sitelerini kapatma

İnternetten makale kaldırma

İnternetten haber kaldırma

Arama sonuçlarından içerik kaldırma

İnternetten haber kaldırma

İnternetten video kaldırma

Blogspot yazı kaldırma

 

Distile Danışmanlık ile, sadece kendinize ait yazıları internetten kaldırmakla kalmaz, hakkınızda olumsuz sonuçlar doğuracak her türlü içeriği internetten kaldırabilirsiniz.  İnternet üzerinde güvenle yer almak ve başarınıza başarı katmak için, bizimle iletişime geçin.

 +90 850 885 1012

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir