Google ve Yandex’te adımın geçtiği siteleri nasıl kaldırabilirim?

Google ve Yandex’te adımın geçtiği siteleri nasıl kaldırabilirim?

Google ve Yandex’te adımın geçtiği siteleri nasıl kaldırabilirim?

Sanal dünyanın hızlı gelişimi ile birlikte, kişisel ve kurumsal bilgilerimiz kolay bir şekilde, elden ele dolaşabiliyor. Gerekli önlemleri almadığımızda ise, hakkımızda olumsu sonuçlar doğuracak adımlar atılabiliyor, itibarımız veya başarımız zarar görebiliyor. İnternette güvenlik konusu tam olarak yerine oturmamış bir kavram. Bunun nedenlerinin başında, internet kullanıcılarının kendi haklarını sanal dünyada koruma konusunda yeterli bilgiye sahip olmaması geliyor. İnternetten isim silme başta olmak üzere, birçok konuda sıkıntı yaşayan internet kullanıcılarına yararlı olmak amacıyla bu yazıyı hazırladık Öncelikle, en çok merak edilen konuları incelemek istiyoruz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Takipçilerimizden ve araştırmalarımızdan elde ettiğimiz bilgilere dayanarak, internet kullanıcılarının merak ettiği temel konulardan bazıları şöyle:

 

 

Google ve Yandex’te adımın geçtiği siteleri nasıl kaldırabilirim?İnternetten nasıl bilgi kaldırabilirim?

Hakkımdaki yayınları internetten nasıl kaldırırım?

Adımın geçtiği bir haberi nasıl Google’dan silerim?

Yandex’ten hakkımdaki sonuçları nasıl silerim?

İnternette adımın geçmesini istemiyorum, ne yapmalıyım?

Şirketimle ilgili olumsuz haberleri nasıl sileceğim?

Arama sonuçlarından nasıl görsel silinir?

İnternette ismimin görünmesini nasıl engellerim?

Adıma açılmış sahte hesabı nasıl kapatabilirim?

Yandex ve Google görsellerde bana ait fotoğraflar çıkıyor, nasıl silerim?

Yandex’ten nasıl video silinir?

Google’dan nasıl video silinir?

 

Arama sonuçlarından bilgi kaldırmak istediğimizde, arama motorlarının kendi kurallarını incelemeli ve destek bölümünden şikayetimizin uygun olup olmadığını incelemeliyiz. Arama motorları kullanıcılarına müstehcen içerikler ve banka hesap bilgileri gibi konularda, hızlı bir hizmet verebiliyor. Ancak bazı durumlarda, bilgi kaldırma istekleri daha farklı nedenlerle söz konusu olabiliyor ve profesyonel bir destek almak gerekiyor.

İnternet sitelerinden bilgi kaldırmak da yine hukuki ve teknik bir takip yapmayı gerektiriyor. Arama motorları, internet sitelerini ve onların öne çıkardığı bilgileri sıralıyor. Bu nedenle, arama sonuçlarından bilgi kaldırmanın bir parçası da, internet sitelerini takip etmek ve gerektiğinde, hakkımızda paylaşılan bilgileri kaldırmak veya internet sitelerini kapatmaktır.

Tüm bu konularda, sizin adınıza 7- 24 teknik ve hukuki takip yapacak, hızlı bir şekilde içerik temizleyecek bir kuruluş olan Distile Danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Adınızın geçtiği siteleri internetten kaldırmak başta olmak üzere, birçok içerik sorunu ile ilgili merak ettiklerinizi bize sorabilirsiniz.

 +90 850 885 1012

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir