Google blog silme nasıl yapılır

Google blog silme nasıl yapılır

Google blog silme nasıl yapılır?

İnternet kullanıcılarının kendilerini özgürce ifade ettiği, zengin içeriklerin paylaşıldığı Blog sayfaları ile ilgili olarak en merak edilen konulardan biri de Blog silmektir. Özellikle, Google Blogları, Blogger ve Blogspot gibi ortamlarda yayınlanan içerikleri tamamıyla kaldırmak için atılması gereken birkaç adım vardır. Bu yazımızda sizlere örnek olarak Blogger’dan Blog silme konusunu ele alacağız. Bilindiği gibi Blogger, oldukça kolay kullanıma sahip bir içerik yayınlama platformudur. Dakikalar içinde üye olabilir, tasarımınızı belirleyebilir ve kitlenizle buluşmak için hemen içerik yayınlamaya başlayabilirsiniz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Blogspot veya Blogger ortamında alacağınız bir hesapla, çok rahat bir şekilde Blog tasarımı oluşturarak yayın hayatına merhaba diyebilirsiniz. Aldığınız hesap üzerinden, çeşitli içeriklere sahip Blog sayfaları meydana getirebilirsiniz. Tek hesapla açacağınız sayfaları kendi tercihinize göre kaldırabilme imkanı bulacağınız Blogger, Google araçları içinde oldukça popüler bir yere sahip. Google Blog silme konusunda öncelikle hesabınızdan giriş yapmanız gerekiyor. Size kolaylıkla içerik yayınlama imkanı veren Blog araçlarından, aynı zamanda istemediğiniz Blog sayfalarını silmeniz için “Blog Silme” düğmesi bulunuyor.

Yayınlarınızın olduğu bölümde size ait Blog sayfalarını sıralı olarak görebilirsiniz. Yayın listesinden size ait olan ve artık ihtiyaç duymadığınız Blog sayfalarını kapatmak mümkün. Blog araçlarını kullanarak, Blog sayfanızı işaretleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Buraya kadar olan süreçte kendimize ait Blog sayfalarını kaldırma konusuna kısaca değinmeye çalıştık. Ancak, bize ait olmayan, ancak kişilik haklarımıza zarar veren veya telif haklarımızı ihlal eden Blog sayfalarını şikayet etmek veya kapatmak istiyorsak, bu konuda teknik ve yasal yollara başvurmamız gerekiyor.

 

 

Google blog silme nasıl yapılırBlog Şikayet ve Blog Kapatma

Bize ait içerik veya görüntüleri kullanan, telif haklarımızı ihlal eden, yalan haber yayınlayan veya itibarımıza gölge düşüren Blog sayfalarını Google’dan kaldırma ve kalıcı olarak silmek için, profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Bu tür Blogları Google’dan silmek ve arama sonuçlarından kaldırmak için Distile Danışmanlık ekibinin çalışmalarından yararlanabilirsiniz. Ülkemizde, 2010 yılından bu yana internetten içerik kaldırma çalışmaları yapan Distile Online ekibi, size ait olan veya size maddi veya manevi zarar veren içerikleri internetten kalıcı olarak kaldırma girişimlerinde bulunmaktadır. Başlıca çalışmalarımız arasında öne çıkanlar şöyledir:

Google Blogger sayfa silme- kapatma

WordPress Blog silme – kapatma

Tumblr Blog silme – kapatma

Weebly Blog silme – kapatma

Twitter hesap silme – kapatma

Instagram hesap silme – kapatma

İnternetten içerik kaldırma

Aramalardan içerik kaldırma

Sahte hesap kapatma

 

İletişim: +90 850 885 10 12

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir