Google’dan haber kaldırma ve eski arşiv haberleri temizleme

Google’dan haber kaldırma ve eski arşiv haberleri temizleme

Google’dan haber kaldırma ve eski arşiv haberleri temizleme

Google, başta kullanıcılarına sunduğu, kullanıcı dostu bir arama platformuyla tanınan önemli bir internet aracı. Dünyanın en sık ziyaret edilen adreslerinden biri olan Google üzerinden, farklı internet sitelerindeki bilgilere, kolay bir şekilde ulaşmak için, bu arama motorundan yararlanmaktayız. Görsellerin, videoların ve çeşitli haberlerin yer aldığı Google’dan haber silmek veya kaldırmak, takipçilerimizin en merak ettiği konuların başında geliyor. Bu nedenle, Google’dan içerik kaldırma konusunu masaya yatırmak istiyoruz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

 

Google’dan haber kaldırma ve eski arşiv haberleri temizlemeGoogle’dan haberimi nasıl silerim?

Google’dan bilgi, içerik veya haber silmek istediğimizde, belirli koşulların ve şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Aksi takdirde, Google gibi, arama motorlarından içerik silmek epey zorlu bir hal alacaktır. Yine de, Google’dan haber kaldırmak gibi çeşitli nedenlerle içerik kaldırma talebinde bulunmanıza bir engel yok. Bahsettiğimiz üzere, Google’dan bir içeriği kaldırmak istediğimizde belirli şartların yerine getirilmesini istiyor. Özellikle mali içerikler ve kimlik bilgileri, öncelikli olarak dikkate alınan hususlardan biri. Kişisel banka hesap numaraları, imzalar, kimlik numarası gibi kişisel içerikleri arama motorlarından kaldırmak için Google’ın başvuru bölümünü doldurabilirsiniz.

Google’dan haber sildirmek yeterli mi?

Google aslında sadece bir arama motoru görevi görerek, internet sitelerinde bulunan, anahtar kelime, istatistikler veya reklam önceliklerine göre sıralama yapan bir platform. Her ne kadar Google, talebinizi yerine getirip, kişisel içerikleri kaldırma konusunda adım atsa da, bu sizin verilerinizin güvende olduğu anlamına gelmeyecektir. Size ait içerikleri barındıran internet siteleri veya farklı kullanıcılar, bu içerikleri tekrar yayınlayabilir. Bu nedenle, arama sonuçlarında bir şekilde görüntülenme söz konusu olabilir. Bu durumda, haberleri yayınlayan internet sitelerinden haber kaldırma işlemleri için harekete geçmelisiniz.

Güncel ve arşiv haberlerini internetten nasıl silerim?

Distile Danışmanlık olarak, 2010 yılında başlattığımız internetten içerik kaldırma hizmetlerinden yararlanarak, kolayca internetten haber silme işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz. Teknik ve yasal süreçleri yakinen takip eden ekibimizden yardım alabilir, 7-24 haber takibi ve haber silme hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için bize çağrı bırakabilirsiniz: +90 850 885 10 12

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir