Sosyal Medya Danışmanlığı çalışmaları 2017

Sosyal Medya Danışmanlığı çalışmaları 2017

Sosyal Medya Danışmanlığı çalışmaları 2017

Ülkemizde internet kullanıcılarının yarısından fazlasının, hemen hemen her gün sosyal medya araçlarından en az birini ziyaret ettiğini biliyoruz. Günümüz iletişim tercihleri arasında büyük bir yere sahip olan sosyal medya araçları farklı yaşta ve karakterde insanların bir araya geldiği, paylaşım yaptığı ve takip ettiği geniş bir mecra olarak büyümeye devam ediyor. Sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan sosyal medya danışmanlığı ise son yıllarda ortaya çıkan ve az bilinen bir kavram.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

 

 

 

Sosyal Medya Danışmanlığı çalışmaları 2017

Yeni bir kavram olması ve konusunda uzman olmayanların birden bire sosyal medya danışmanı olarak hizmetleri vermesi çok rastladığımız bir durum. Yeterli alt yapıya ve tecrübeye sahip olmayan danışmanlık hizmetlerinden yararlanmaya çalışmak ileride hüsrana neden olabilir. Bu nedenle, şahıs ya da marka olarak, sosyal medya araçlarını etkili bir şekilde kullanmak için mutlaka uzman bir ekipten yardım almalısınız.

Sosyal medyada nasıl adımı duyururum veya takipçilerimi nasıl arttırırım, diyenlerin; şirket veya marka olarak itibarını korumak isteyenlerin, sosyal medyayı 7 – 24 takip eden ve güncel trend eğilimlerini analiz eden bir danışmanlık hizmetinden yararlanması gerekiyor. Sizi, hedef kitleniz ile buluşturan, hedefleriniz doğrultusunda sosyal medya araçlarını kullanan, tecrübeli bir sosyal medya danışmanlığı hizmeti almak için, Distile Online ekibiyle çalışmaya başlayabilirsiniz.

Ekibimiz, 2010 yılından bu yana saygın ve güncel bir sosyal medya danışmanlığı hizmet ilkesiyle hareket etmektedir. Sosyal ağlarda öne çıkmak, olumsuz haberlerin ve paylaşımların karşısında mağdur olmamak için ekibimizden içerik danışmanlığı hizmeti alabilirsiniz. Sosyal medyada içerik danışmanlığı çalışmaları ile alışılmışın dışında, özgün ve etkili bir şekilde internet dünyasında kendinize yer bulabilirsiniz.

2017 trendleri ile sosyal medya çalışmalarını başlatmak ve size zarar veren içerikleri internetten kaldırmak için Distile Danışmanlık hizmetleri ile tanışın. Distile Online ekibiyle sosyal medyanın gücünü yakalayın:

  • Sosyal medyayı etkin kullanım
  • Şirket, şahıs veya markayı ön plana çıkarma hizmetleri
  • Hedef kitleye uygun analiz ve trend takibi
  • Negatif içerikleri internetten kaldırma
  • Olumsuz yorumların ve haberlerin takibi ve kaldırılması
  • Daha fazla ziyaretçi ve takipçi kazandırma çalışmaları
  • Sahte hesapların temizlenmesi
  • Rekabet analizleri

 

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir