Adımın geçtiği siteleri sildirmek istiyorum

Adımın geçtiği siteleri sildirmek istiyorum

Adımın geçtiği siteleri sildirmek istiyorum

Sosyal medyayı takip ettiğimiz, çeşitli bilgilere ulaştığımız, birçok işimizi hallettiğimiz, dostlarımızla iletişim kurduğumuz internet dünyasının zenginliği içinde, aleyhimize sonuçlar doğuracak içerikler paylaşılabilir. Sosyal ağlar içinde kişisel hesaplarımız yer alabilir, paylaştığımız birçok bilgi ve görüntü varlığını sürdürmeye devam edebilir. Üyesi olduğumuz platformlardaki hesaplarımız kapanmış bile olsa, kişisel içeriklerimiz halen ulaşılabilir olduğu için, internetten istemediğimiz içeriklerle ilgili teknik çalışmalar yapılması gerekir. Öyleyse, internetten isim silme veya internet sitesinden isim silme gibi taleplerimiz için nasıl bir yol izlenmelidir?

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bir internet sitesinde ismim geçiyor“, “İnternet sitesinde haberlerim yayınlanıyor“, “Adımı bir internet sitesinden sildirmek istiyorum“, gibi pek çok taleple karşı karşıya kalıyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken nokta, kendimizi tamamen internetten kaldırmayla, belirli bir internet sitesinden isim kaldırma arasında büyük fark olduğudur. İnternetten isim kaldırmak oldukça zorlu bir süreç olsa da, teknik olarak büyük oranda başarılabilir. Bir veya birkaç internet sitesinden isim silmek için, teknik alt yapıya sahip, internet hukukuna bir danışmanlık hizmetinden yararlanılabilir. Doğru bir çalışmayla, kısa sürede bu tür hedeflere ulaşmanız olasıdır.

 

 

Adımın geçtiği siteleri sildirmek istiyorum

Her şeyden önce, internette yayınlanan her türlü kişisel bilgimizi (adımız da dahil) kaldırma hakkımızın olduğunu bilmemiz gerekir. Karalama, iftira kampanyalarına karşı veya gizli bilgilerimizin paylaşılmasına karşı hukuki haklarımız mevcut. İçerik kaldırma talebi için hukuki adımları atabilir, içeriklerinizi yayınlayan internet siteleri için yasal süreçleri devreye sokabilirsiniz. Yine de, isim ve içerik kaldırma konusunda sorun yaşıyorsanız, deneyimli ekibimizden yardım isteyebilirsiniz.

Distile Online ekibi, yasal ve teknik deneyimiyle 2010 yılından bu yana, internetten isim silme veya içerik silme çalışmaları yapmaktadır. Yürüttüğümüz çalışmalar izinsiz yayınlanan isimlerle mücadele başta olmak üzere, geniş bir alana yayılmaktadır. Size sunduğumuz kaliteli hizmetlerden bazıları şöyledir:

  • İnternet sitesinden isim kaldırma
  • Arama motorlarından isim kaldırma
  • İnternet sitelerinden haber kaldırma
  • Arama motorlarından haber kaldırma
  • Sosyal medyadan kalıcı isim silme
  • Sosyal medyadan görüntü kaldırma
  • İnternetten sahte isimleri silme

 

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir