İnternet aramalarında görünmemek

İnternet aramalarında görünmemek

İnternet aramalarında görünmemek

Özel yazılımlarıyla, arama yaptığımız kelimelere karşılık gelen, veri tabanındaki internet sitelerini ve onlara bağlı linkleri sıralayan arama motorları, internetin en kullanışlı özelliklerinden biridir. Milyonlarca bilgiye çok kısa sürede erişim yapmamızı sağlayan arama motorları her internet kullanıcısının çeşitli içerikleri bulabilmek için kullandığı önemli bir araçtır. Google, Yandex, Bing ve Yahoo, günümüzün en sık kullanılan arama motorlarıdır. İnternet dünyasının zengin içeriğini önümüze seren arama motorlarında sıralanan ve ulaşılmasını istemediğimiz bilgiler yer alabilir. Kişisel bilgilerimizin, ismimizin, resimlerimizin ve videolarımızın başkaları tarafından görüntülenmesi itibarımıza zarar veriyorsa, internet aramalarında görünmemek için destek hizmetlerine gereksinimimiz doğabilir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Son yıllarda, ülkemizde ve dünyada çıkarılan yasalarla, yapılan teknik çalışmalarla kişilik haklarımızı internet dünyasında korumamız daha kolay bir hale geldi. Bilgilerimizi saklı tutmak, internet ortamında unutulmak ve hakkımızdaki olumsuz içerikleri kaldırtmak artık en insani haklarımızdan biri. Bu sebeple, aramalarda çıkmamak için yasal haklarımızı kullanabilir, bize zarar veren içeriklerle mücadele edebiliriz. Doğru bir internet danışmanlığı hizmeti sizin bu ihtiyacınızı karşılayacak, arama motorlarında yer alan kişisel bilgileri temizleme işlemini yerine getirecek, şirket bilgilerini, videoları, resimleri veya makaleleri kaldıracaktır. Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından kendinizi silmek için Distile Danışmanlık içerik düzenleme hizmetlerinden siz de istifade edebilirsiniz:

Arama motorlarında görünmemek

Google aramalarında görünmemek

Yandex aramalarında görünmemek

Yahoo aramalarında görünmemek

Bing aramalarında görünmemek

Arama motorlarından kişisel bilgileri kaldırmak

Arama motorlarından şirket bilgilerini kaldırmak

Görüntüleri arama motorlarından kaldırmak

Haberleri arama motorlarından kaldırmak

Arama motorlarından telif hakkı ihlallerini kaldırmak

 

 

İnternet aramalarında görünmemek 

Distile Danışmanlık online itibar yönetimi hizmetlerimizden yararlanarak arama sonuçlarını silme ve temizleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Kişisel haklarınızı internet ortamında yasal ve teknik çalışmalarla koruyacak olan Distile ekibi, gizlilik ilkesiyle hareket eder ve size zarar veren içerikleri arama motorlarından siler. Arama motorlarında ve internet sitelerinde görünmeme hakkınızı kullanmak için deneyimli ekibimizden yardım isteyebilirsiniz.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir