Arama sonucundan resim kaldırtma

Arama sonucundan resim kaldırtma

Arama sonucundan resim kaldırtma

Yalnızca birkaç kelimeyle milyonlarca bilgiyi sıralayan bir yazılım olan arama motorları, internet teknolojisinin bize sunduğu en güzel özelliklerinden biridir. Saniyeler içerisinde kelimeleri ve bağlı olduğu internet sitelerini istatistiksel verilere dayanarak sıralayan arama motorları, aradığımız içeriklere ulaşmak için tercih ettiğimiz en yaygın kullanım aracıdır. Bu içeriklerin görüntülenmesine arama sonucu adı verilir ve maalesef ki her arama sonucu istediğimiz gibi ortaya çıkmayabilir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternet dünyasında var olmaya çalışan birçok kurum, marka, kuruluş, işletme ve şahıs, arama sonuçlarında istenmeyen bilgilerin sıralanması riskiyle karşı karşıyadır. İzinsiz kullanılan bilgiler ve resimler kişi ve kuruluşların en çok zarar gördüğü içerikler sınıfında değerlendirilir. Bu durum gelişen internet çağında karşımıza çıkan en önemli konulardan biridir. İtibarsızlaştırmaya neden olan, kişilik haklarımızı ihlal eden ve gizli kalması gereken resimlerin arama sonucundan kaldırılması üzerine özenle çalışma yapılması gerekilen bir durumdur.

Bilgilerimizin elden ele dolaşması, özellikle sosyal medya üzerinden kasıtlı veya kasıtsız olarak hakkımızdaki görüntülerin paylaşılması mağduriyet yaşamamıza neden olan bir durumdur. İnternette yer almaması gereken görüntüler itibarımızın zarar görmesine neden olacaktır. Kişilik haklarımızın ihlali olarak ele alabileceğimiz bu durum aynı zamanda bilişim suçlarının bir konusudur. Bundan dolayı yasal haklarımızı kullanıp, arama sonuçlarından resim kaldırtma konusunda harekete geçmemiz gerekir.

 

 

Arama sonucundan resim kaldırtma

Arama sonucundan görsel kaldırtma konusunda atılacak yasal ve teknik işlemler, bu görsellerin yer aldığı internet sitelerini de kapsamalıdır. Çünkü arama motorları bizlere internet sitelerinde yer alan bilgileri sıralamaktadır. Bunun için internette görsellerin kaynağından kaldırılması gerekir. Arama motorlarından ve internet sitelerinden resim kaldırtma konularında sorun yaşıyor veya ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsanız, Distile Danışmanlık çalışmalarından yararlanabilirsiniz.

Distile Danışmanlık internette yer alan her türlü görselin kaldırılması ve kalıcı olarak temizlenmesi çalışmaları yapmaktadır. Kaldırılmasını talep ettiğiniz görseler konusunda kuruluşumuzla gizlilik anlaşması yapılır ve tüm içerik kaldırma işlemlerimiz gizlilik prensibiyle yerine getirilir.

Google arama sonucundan resim kaldırtma

Yandex arama sonucundan resim kaldırtma

Yahoo arama sonucundan resim kaldırtma

Sosyal Medya aramalarından resim kaldırtma

Haber aramalarından resim kaldırtma

Bing arama sonucundan resim kaldırtma

MyWebSearch arama sonucundan resim kaldırtma

Search arama sonucundan resim kaldırtma

Ask arama sonucundan resim kaldırtma

Goodsearch arama sonucundan resim kaldırtma

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir