Fake hesap nasıl sildiririm

Fake hesap nasıl sildiririm

Fake hesap nasıl sildiririm?

. Bu da sahte hesap olarak bilinen ve sosyal medyadan aldığımız keyfi bir anda darmadağın eden unsurlardır. Fake ya da Sahte Hesaplar, kendi adımıza açılabilir, bizim üzerimizden bilişim suçları işleyebilir, kişisel bilgilerimizin yayılmasına neden olabilir. Bazı sahte hesaplarsa farklı kişiler adına açılabilir ve bu hesap üzerinden hakkımızda yalan yanlış birçok içerik paylaşılarak itibarımıza zarar verebilir. Bundan dolayı fake hesapların kapatılması veya sahte hesapların silinmesiyle ilgili acil girişimlerde bulunmamız gerekir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Genellikle sahte hesapların kapatılmasının mümkün olmadığı veya bu sürecin çok zor işlediği düşünülmektedir. Bu da sahte hesap girişimlerde bulunanlara büyük cesaret vermektedir. Uğraşmaya değer bulmadığımız sahte hesaplar karşısında pes etmek yerine bu işin çözüm kısmına yönelmemiz gerekir. Sahtekarlara ve bilişim suçlarına geçit vermeme ilkesiyle, 2010 yılında hizmete başlayan Distle Danışmanlık, işte bu cesaretle yola çıkmış, ilk günden bu yana sahte hesapların korkulu rüyası haline gelmiştir. Uluslar arası hukuk ağı konusunda yetkili ekibimiz, birçok kullanıcıyı sahte hesapların esaretinden kurtararak güvenli internetin kapılarını aralamıştır.

 

 

Fake hesap nasıl sildiririm

 

 

Fake Facebook hesaplarını sildirme

Fake Twitter hesaplarını sildirme

Fake Instagram hesaplarını sildirme

Fake YouTube hesaplarını sildirme

Fake Linkedin hesaplarını sildirme

Fake Pinterest hesaplarını sildirme

Fake Google hesaplarını sildirme

Fake Vimeo hesaplarını sildirme

Fake Windowslive hesaplarını sildirme

Fake WordPress hesaplarını sildirme

Fake Badoo hesaplarını sildirme

 

Yukarıda örneklerini verdiğimiz çalışmaların yanında, internetten içerik kaldırma konusunda özel çalışmalar yürütmekteyiz. Telif haklarını internette koruma çalışmalarından, gizli videoların internetten silinmesine kadar geniş bir alanda sunduğumuz profesyonel destek hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir