İnternette Görünen Resimlerimi Silmek İstiyorum

İnternette Görünen Resimlerimi Silmek İstiyorum

İnternetten resim silme başvurusu yapan birçok takipçimizin en çok şikâyet ettiği konuların başında montaj fotoğraflar, çalıntı resimler veya telif haklarını ihlal eden görüntüler gelmektedir. Kimileri ise bir zamanlar önemsemediği resimlerin farklı internet ortamlarında karşısına çıkmasından büyük rahatsızlık duymaktadır. Magazin haberlerinin internetten silinmesi gibi konulardaysa hem içerik hem de bu içeriğin bir parçası olan resimlerin internetten kaldırılması isteği bize gelen talepler arasında önemli bir yere sahiptir. İnternet kullanımı arttıkça ve sosyal medya ortamları genişledikçe, paylaşılan içeriklere dair olumsuz durumlar daha fazla karşımıza çıkmakta, kişiler ya da kuruluşlar kötü niyetli girişimlere daha fazla maruz kalmaktadır. Arama motorlarıyla kolayca görüntülenen, size zarar veren resimleri arama sonuçlarından kaldırma ve kaynaklarından silme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa geç olmadan deneyimli teknik kadromuzla irtibata geçebilirsiniz.

 

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternette Görünen Resimlerimi Silmek İstiyorumİnternetten içerik kaldırma konusunun pek çok farklı boyutu vardır. İnternet kullanıcılarını mağdur eden görüntü paylaşımlarının önüne geçmek için bilişimle mücadele alanında önemli adımlar atılmaktadır. Yine de birçok kişi yayınlanan resimlerle ilgili her zaman başarılı sonuçlar elde edememektedir. Bir internet sitesini kapatmak, bir içeriği arama motorlarında engelletmek veya URL adresi engellemek gibi atılacak çoğu adım tek başına yeterli gelmeyebilir. İnternetten içeriğin tam olarak silinmesi için derinlemesine bir çalışma yapmak en etkili yöntemdir. Hukuki, teknik girişimlerde bulunmak, yurtdışı siteleri için uluslar arası yasal deneyimini kullanmak ve mağdur olan internet kullanıcının yanında olmak, deneyimli bir danışmanlık kuruluşunun yapabileceği işlerdir. Paylaşımlardan dolayı maddi veya manevi zarara uğramamak için size tüm bu hizmetleri sunacak Distile Danışmanlık ayrıcalığından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. İnternetten resim silme dışında, haber, video ve yorum gibi pek çok içeriği kaldırmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir