Gizli İfşa İçeriklerini Google’dan Kaldırma

Gizli İfşa İçeriklerini Google’dan Kaldırma

 

Normalde başkalarının elinde olmaması gereken, ifşa edilmesiyle kişi veya kurumları zarara uğratan içeriklerin temizlenmesi günümüz internet ortamının en önemli sorunlarından biridir. İfşa kapsamında değerlendirilebilecek her türlü içeriğin bir bilişim suçu olduğunu ve bu konuda kendinizi korumak için yasal dayanaklarınızın olduğunun farkında olmalısınız. İfşa içeriklerinin internetten kaldırılmasını talep etmek en doğal hakkınızdır. Farklı türde birçok içerik ifşa paylaşımı başlığı altında değerlendirilebilir. Bunlardan bazıları şöyledir:

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın
  • Gizli İfşa İçeriklerini Google’dan KaldırmaSizden izinsiz olarak kullanılan veya çalınan profil resimleri
  • Sosyal medyada veya diğer internet mecralarında kullandığınız hesapların kopyalanarak kullanılması
  • Kişisel bilgilerinizin yayınlanması ya da bu bilgiler nedeniyle tehdit veya şantaja maruz kalma
  • Kişisel fotoğraflarınızın veya gizli görüntülerinizin paylaşılması
  • Maddi açıdan sizi zarara uğratacak bilgi ve içeriklerin aleyhinizde kullanılması
  • Bilginiz olmadan alınmış görüntü, ses veya yazılı belgeler
  • Hakkınızda üretilen karalayıcı, yalan veya iftira haberleri
  • Özel yazışmalarınızın ifşası
  • Montaj içeriklerle şantaj veya tehdit edilmek, küçük düşürülmek
  • Hakaret, iftira veya yalan içeren yorumlar

Hem bireyleri hem de şirket, kurum veya markaları tehdit eden bu tür içerikler için hızlı bir şekilde harekete geçmenizde yarar vardır. İnternet yasalarını esas alarak hukuk yollarını denemek atılacak adımlardan biridir. Kullanıcıların merak ettiği diğer bir konuysa bu tür içeriklerin aramalarda çıkması sorunudur. Google gibi dünyaca ünlü arama motorları ifşa içeriklerine kolayca ulaşılabilen bir ortamdır. Bu yüzden ifşa içeriklerini internetten kaldırmak için Google’dan ifşa paylaşımlarını silme ve internet sitelerinden silme çalışmaları iki boyutlu olarak ele alınmalıdır.

Distile Danışmanlık olarak, kişilik haklarınızı tehdit eden, itibarınızı zedeleyen veya ticari yaşamınıza zarar veren ifşa içeriklerini Google’dan kaldırma çalışmalarını başarıyla yerine getiriyoruz. Çıkar amaçlı olarak veya sadece eğlence amacıyla sizi tehdit eden, onurunuzu kıran ve toplumsal itibarınıza gölge düşüren her türlü ifşa içeriğinin internetten kaldırılması için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

+90 850 885 10 12

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir