Müstehcen İçerikleri İnternet Üzerinden Kaldırma

Müstehcen İçerikleri İnternet Üzerinden Kaldırma

 

Haberleşme ve iletişimi hızlandıran, geniş içeriği ile geniş bir bilgi ağına her an kolayca ulaşmamızı sağlayan internet teknolojisi, artı ve eksi yönleriyle giderek kullanımı artan bir araç haline geldi. İnternetin avantajlı dünyasının beraberinde getirdiği siber suç kavramı son yıllarda yoğun bir şekilde tartışılıyor ve ülkeler tarafından yasal ve teknik önlemler alınarak denetlenmeye çalışılıyor. Özellikle denetimsiz bir şekilde paylaşılan müstehcen içerikler bireylere, kurumlara veya topluma zarar verici nitelik taşıyabiliyor. Bu durumda müstehcen görüntüleri internetten silme kavramı daha fazla önem kazanmaya başlıyor.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternetten görüntü silme ve görüntüler dışındaki diğer içerikleri kaldırma konusu son yıllarda ülkemizde ve dünyada önem kazanan bir konu haline geldi. İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte ortaya çıkan bu sorunun çözümüne dair birçok önlem geliştirildi. Site engelletme, erişime kapatma, içerik sağlayıcıları kapsayan cezalar, tazminat davaları ve daha birçok önlem, henüz sıradan bir internet kullanıcısını koruyacak düzeyde sonuçlar elde etmemizi sağlamayabiliyor. İnternet dünyasında bilgilerin farklı ellerde dolaşması ve tekrar tekrar servis edilmesi bu sorunlarla mücadeleyi olumsuz yönde etkiliyor.

 

Müstehcen İçerikleri İnternet Üzerinden KaldırmaFark edildiği üzere, bilgilerin elden ele dolaşmasıyla, farklı isim ve hesaplarla yeniden servis edilmesiyle etkin bir şekilde mücadele edebilmek için internet ortamının sıkı bir şekilde takip edilmesi kaçınılmaz. Bunun için uzman bir elden yardım alabilir, her türlü müstehcen içeriğin internetten kaldırılması için 7/24 takip ve anında müdahale hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 5651 sayılı kanun ve TCK madde 226 gibi yasal düzenlemelere uygun bir şekilde, içeriği yayınlayan kişilerle hukuki ve teknik olarak mücadele edecek ekibimiz mağduriyetinizi kısa sürede giderecektir.

İnternette yaşadığınız tüm sorunları bir “gizlilik anlaşması” prensibiyle çözüme kavuşturan Distile Danışmanlık ayrıcalığından siz de yararlanabilirsiniz. Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir