İnternetten ve Sosyal Medyadan Haber Sildirme

İnternetten ve Sosyal Medyadan Haber Sildirme

 

Haber ve habercilik günümüzde internet dünyasının önemli bir bölümünü oluşturan alanlardan biri olarak kabul ediliyor. Son dakika haberlere, dünyada ve ülkemizdeki anlık gelişmelere elimizin altındaki cihazlardan anında ulaşabilmek elbette hepimiz için büyük kolaylık. Ancak denetim mekanizması bakımından ele alındığında internet haberciliği diğer medya araçlarına göre daha az denetlenebilen bir alan olarak karşımızda duruyor. Artan kullanıcı sayısıyla kitleleri buluşturan sosyal medya araçları da birer haber kaynağına dönüşebiliyor. Hangi haberin ne kadar doğru olduğu ve yorumla haberin birbirine karıştığı sanal alemde, bazı kişi ve kuruluşlar itibar bakımından zarar görebiliyor.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternette birer hedef haline gelmiş, özel hayatı ihlal edilmiş, yalan haberlerle itibar kaybı yaşamış binlerce insanın sorunlarına biran önce çare bulmak istedikleri bir gerçek. İnternette “zarar verici haberlerin kontrol edilip edilemeyeceği” konusu son yıllarda fazlaca tartışılır hale geldi. İnternetten haber silmek veya sosyal medyadan haber kaldırmak isteyen kullanıcılar, bu konuda kendilerine çözüm üretecek profesyonel bir desteğe ihtiyaç duyuyor. Haberlerin aramalardan kaldırılması ve kaynaklarından temizlenmesi ihtiyacı söz konusu olduğunda “distilasyon” adını verdiğimiz çalışmalar devreye giriyor.

 

İnternetten ve Sosyal Medyadan Haber Sildirme“Distilasyon” adını verdiğimiz bu çalışmalar sizlere internetteki haberleri kontrol etme gücünü veren yararlı bir araçtır. Teknik ve hukuki süreçleri bir arada yürüten “Distilasyon” çalışmaları, konusunda uzmanlaşmış, deneyimli bir ekip tarafından yürütülür. Ekibimiz, sizin açınızdan maddi veya manevi zarara neden olan haberleri tüm arama motorlarında ve sitelerde tarayarak takip altına alır. 7/24 sizinle ilgili olumsuz haber ve yorumları takip eden ekibimiz, gelişmeleri raporlar ve sizin onayınızla kötü niyetli içeriklere müdahale eder.

Distile Danışmanlık, şahsınıza, kurumunuza yahut markanıza zarar veren bu haberleri internetten silme ve sosyal medyadan haber kaldırma işlemini kalıcı olarak yerine getirir. Haberler kalıcı olarak kaynak ve arşivlerinden kaldırılır. İnternette daha huzurlu ve başarılı bir şekilde yer almak için hemen ekibimizden destek alabilirsiniz. Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir