Bir Siteye Erişimi Engelletmek ve Bilişim Hukuku

Bir Siteye Erişimi Engelletmek ve Bilişim Hukuku

 

Göz kamaştırıcı bir şekilde gelişen ve yaygınlaşan teknoloji ile beraber yaşamımız giren kavramlar arasında bilişim suçları ve bilişim hukuku, az bilinen ve merak edilen konuların başında gelir. Dijital ortamda yapılan ve gündelik yaşamımızda olduğu gibi suç kabul edilen, hırsızlık, dolandırıcılık, hak ihlali, şantaj veya iftira gibi girişimler bilişim suçu kapsamında değerlendirilir. Ülkemizde bu tür girişimler karşısında mağduriyetler genellikle 5651 Sayılı Kanun esasları tarafından giderilir. İnternet ortamındaki suç kavramını değerlendiren ve gerekli cezaların uygulanmasını düzenleyen bu kanun, sanal ortamda kişi ve kurumların haklarını koruyucu nitelik taşır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bilişim hukuku, kişileri, markaları, kurum ve şahısları internet ortamında koruyacak çeşitli hukuk yollarının kullanılmasını ifade etmek için kullandığımız bir kavramdır. Teknoloji kullanılarak işlenen tüm suçlarda hukuki girişimlerde bulunulabilir ve internette site engelletme gibi çözüm yollarıyla mağduriyetinizi giderebilirsiniz.  Çoğumuzun bildiği gibi gizli bir bilginin çalınması, yalan haber üretilmesi veya resim gibi verilerin çalınması karşısında internet sitesi engelletme genelde yaygın kullanılan bir cezadır. Pek çok durumda mahkeme sonucu beklenmeden de internet siteleri engelletilmektedir. Ancak bir siteyi engelletmek her zaman mağduriyet yaşayan kişi veya kurumları tam anlamıyla korumanın yolu olmayabilir.

 

Bir Siteye Erişimi Engelletmek ve Bilişim Hukukuİnternetten kalıcı olarak bilgi silmek için uzman bir desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Site kapama veya engelleme dışında konuyu farklı boyutlarda ele alacak, internette dolaşan bilgilerinizi teknik olarak takip edecek bir profesyonel ekiple bilgileri tam anlamıyla internetten temizleyebilirsiniz. Çalıntı hesaplardan telif hakkı sorunlarına, gizli görüntülerden yalan haberlere kadar, geniş bir yelpazeye sahip bilişim suçlarıyla mücadele edecek deneyimli bir ekiple mağduriyetleri ortadan kaldırmak mümkündür. Distile Danışmanlık tam da bu noktada internet kullanıcıları için sorunlarla mücadele edecek çözümler sunmaktadır. İnternet sitesi engelletme ve bilişim hukuku konusunda detaylı bilgi almak için ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir