İnternetten Haber Sildirmenin En Kısa Yolu Distile!

İnternetten Haber Sildirmenin En Kısa Yolu Distile!

 

Birden fazla sanal mecrada yayınlanan ve hedef aldığı kişi ve kuruluşları maddi ve manevi anlamda lekeleyen haberlerin internet ortamından kaldırılması işlemine “haber silme” denmektedir. Distile Danışmanlık farkıyla yürütülen bu işlemler haberlerin hem internet sitelerinden hem de arama sonuçlarından kaldırılması süreçlerini kapsamaktadır. İşbirliği halinde olduğumuz yüzlerce internet haber sitesinden olumsuz içerikleri kaldırıyor, ilgili haberlerin tekrar görüntülenmesini engellemek için gerekli hukuki ve teknik tedbirleri alıyoruz.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternetten haber sildirme, farklı aşamalardan meydana gelen özel bir çalışmadır. Bilindiği üzere internet ortamı aynı haberlerin farklı kaynaklarca servis edilebildiği, o haberlerin zaman zaman tekrar ısıtılarak servis edildiği bir ortamdır. Basılı haber yayınlarından farklı olarak internette, zararlı içeriklerin ortadan kalkmadığı ve kişi ve kurumlara verdiği zararın dikkate alınmadığı bir gerçektir. Çoğu zaman haber siteleri dışında, sosyal medya gibi ortamlarda yayınlanan bu içerikler hedef aldığı kişi ve markalara itibar kaybı yaşatmaktadır. Bunun için profesyonel bir ekip tarafından haberler mercek altına alınmalı ve kaynaklardan, haber arşivlerinden haber silinmesi çalışmaları yapılmalıdır.

İnternetten Haber Sildirmenin En Kısa Yolu Distile!

İnternette “haber” adını verdiğimiz içerikler görsel ve yazılı basından farklı olarak çok daha geniş bir kavramı ifade etmektedir. Sosyal medyada yapılan olumsuz yorumları,  ifşa edilen görüntüleri, hakarete varan makaleleri, çalınan içerikleri, kopyalanan hesapları, özel hayat ihlallerini, marka ihlallerini, haksız rekabet içeriklerini ve açığa çıkarılmış tüm gizli bilgileri “haber” gözüyle değerlendiriyor, anında müdahale işlemlerimizi devreye sokuyoruz.

İnternette haber engelleme veya kaldırma konusunda hedefinize ulaşamıyor, bu konuda uzman bir desteğe ihtiyaç duyamıyorsanız deneyimli ekibimizle irtibata geçebilirsiniz. Her türlü paylaşımın internetten kalıcı olarak silinmesi için teknik ve hukuki çalışmalarımızdan istifade edebilirsiniz. İnternetten haber silmenin en kolay yolu olan Distile Danışmanlık, sanal dünyadaki gözünüz kulağınız olmaya devam edecektir.

Çalışmalarımız hakkında bilgi almak ya da kaldırtmak istediğiniz içerikler konusunda teklif almak için:

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir