Online İtibar Yönetimi Neden Önemli

Online İtibar Yönetimi Neden Önemli

Online İtibar Yönetimi Neden Önemli

İnternetin olumlu olumsuz tüm güzelliklerinde şahıslar kadar şirketler ya da kurumsal firmalarda yaralanmaktadır. Ancak firmalar için yapılan olumsuz yayınlar firmanın adını zedelediği için bu şirketleri kötü etkileyebilmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bu nedenle bu durumlara maruz kalmamak için online itibar yönetimi hizmeti almak tüm firmalar ve kurumsal şirketler için çok önemli ve en doğru karardır.

Online İtibar Yönetimi Ne Demektir?

Şirket ya da şahıslar adına internet ortamında çıkan basit bir haber bile büyük bir hızla yayılabilmektedir. Haberin ya da paylaşımların yayılma hızı haberin ne kadar ilgi çektiği ve ya kişinin ve ya firmanın ne kadar ünlü olduğu ile de orantılıdır. Tabi böyle bir durumda hızla yayılan bir haberi ya da paylaşımı hızlı bir şekilde kaldırtamayacağınız için bu süreç hem stresli hem de zaman alan bir işlemdir.

Online İtibar Yönetimi Neden ÖnemliBu gibi sorunlarla uğraşmak yerine işinde uzman olan ve profesyonel hizmet sunan bilişim sorunları ile ilgilenen distile danışmanlıktan online itibar yönetimi hizmeti alarak firmanız yada şahsınız adına çıkan haberleri ve yayınları yayılmadan en kısa sürede kaldırtabilirsiniz. Online itibar yönetiminde sizin adınıza bu hizmeti alan distile 7 gün 24 saat boyunca an be an haberleri ve paylaşımları takip etmektedir. Takip sonucunda çıkan sonuçları ister günlük ister haftalık ister aylık olarak size rapor halinde sunmaktadır.

Distile İle Online İtibar Yönetimi

İnternet üzerinden algılanmakta olan itibar son zamanlarda büyük önem kazanmaktadır. Sosyal medyalar, internet haberleri, abartılmış asılsız haberler gibi olumlu olumsuz her türlü haber kişi ya da firma için bir reklam niteliği taşımaktadır. Ancak olumsuz çıkan haberler çoğunlukla olumsuz dönüşlere neden olabilmektedir.

Bu nedenle Distile ile online itibar yönetimi hizmeti aldığınızda sizin hakkında çıkan her türlü haber ve paylaşımları takip etmektedir. Çıkan tüm sonuçları sizin yararınıza yarayacak doğrultuda müdahale yapmaktadır. Distile ekibi ile yaptığınız çalışmaların sonucunda online itibarınız istediğiniz kriterlerde istediğiniz imaj ile istediğiniz seviyeye getirilmektedir. Online itibar yönetimi ve diğer bilişim sorunları hakkında daha detaylı bilgiler almak için distile danışmalık iletişime geçerek her türlü sorunlarınızı çözebilirsiniz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir