Yandex Görsellerden Resim Silme

Yandex Görsellerden Resim Silme

Yandex Görsellerden Resim Silme

Günümüzde internet kullanımı yaygınlaştıkça sıkıntılarda beraberinde geliyor. Sizinle ilgili olsun olmasın topluma aykırı içeriklerin kaldırılmasını istemek en doğal hakkımızdır. Görsel arama ve bunları ekleme özelliğine sahip olan yandex kullanıcıların en çok tercih ettiği platform arasında yer alıyor. Önemli bir yere sahip olan yandex görsellerin eklenip paylaşımların yapıldığı bir yerdir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bazı zamanlarda bu eklenen görsellerin kaldırılmak istenmesi de yer alıyor. Resimlerinizin arka sayfalara iletmek yerine kalıcı olarak silmek için distile danışmanlık şirketinden yardım alabilirsiniz. Bu konuda bütün bilgilere sahip olan bir şirkettir. Sizde yandex görsellerden resim silme gibi konularda yardım istiyorsanız distile tam da size göre yardımcı olabilecek bir şirkettir.Yandex Görsellerden Resim Silme

Yandex Görsellerden Resim Nasıl Silinir?

Yandex platformu pek çok kullanıcıların tercih ettiği bir yerdir. Görsel arama ve eklemelerde sıklıkla tercih edilir. Bazen istemediğimiz içerikleri görürüz ve bu hoşumuza gitmez peki bunları silmek mümkün mü? Elbette mümkün sizi veya toplumu rahatsız eden bir içeriği kaldırtmak istemeniz çok normaldir. Peki, bunu tek başınıza yapabilir misiniz? Yapabilirsiniz ancak biraz uğraştırıcı bir iştir.

Teknik bir şirketten destek almanız daha doğru ve güvenli olacaktır. Bu şirketler arasında distile sizin isteklerinizi en doğru bir şekilde giderir. Güvenli bir şirket olmakla birlikte işini çok iyi yapan bir şirkettir. Sizde yandexden resim kaldırma gibi bir sorun yaşıyorsanız distileye gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.

İnternet Ortamından Resim Kaldırma

İnternette artık çok fazla sahte hesaplar bulunuyor. Bu sahte hesaplarla kişiliğinize itibarınıza zarar verebilecek paylaşımlarda bulunulabiliyor. Sizi zor duruma düşüren sizden habersiz çekilen veya beğenmediğiniz bir fotoğrafınızın paylaşılması çok can sıkıcı olabiliyor. Bu durumda internetten resim silme gibi hakkınız vardır. Yapacağınız şikâyetlerle ve kendi uğraşlarınızla tamamen kaldırmak neredeyse imkânsız olabilir.

Bu konuda hizmet veren oldukça güvenli olan distile danışmanlık şirketiyle iletişime geçerek sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Son derece güvenilir, deneyimli ve hukukla birlikte çalışan bir şirkettir. Canınızı sıkan ister kişisel olsu ister toplumsal distile şirketine bildirin. Gerekli bütün araştırmaları yaparak sorunları geçici değil kalıcı çözümler sağlar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir