Bilişim Hukuku ve Distile

Bilişim Hukuku ve Distile

BİLİŞİM HUKUKU VE DİSTİLE

Teknoloji unsurları kullanılarak işlenen suçlarla mücadele etmek için ortaya çıkan ve son yıllarda adından söz ettiren kavramlardan biri bilişim hukukudur. Özellikle internet dünyasını ilgilendiren bilişim hukuku, işlenen suçun niteliğine göre farklı yaptırımların uygulanmasını sağlar. Suç unsurlarının kaldırılması, engellenmesi veya suç işleyenlere karşı verilen cezalar, bilişim hukuku konuları arasındadır.  İnternette işlenen suçlarla etkin olarak mücadele eden bir kurum olarak bizler de, bilişim hukukunu yaptığımız çalışmaların merkezine oturtmaktayız.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Bilişim Hukuku ve DistileYeni bir kavram olan bilişim hukuku, internet ortamında işlenen suçlarla mücadele etmektedir. Bu konuda yapılan yasal çalışmalar, internet ortamındaki kişilerin ve kurumların hakkını korumada önemli bir aşamaya gelmiştir. Buna rağmen internet suçlarını engellemede bazen arzu edilen sonuçlar alınamamaktadır. Örneğin bir internet sitesinde yer alan bir karalama haberi engellenebilir, internet sitesi erişimi durdurulabilir. Ancak aynı haber farklı platformlarda kendini gösterebilir ve kullanıcılar çeşitli yollarla bu habere ulaşabilir. Böylesi durumlarda çok daha kapsamlı bir çalışma yapılması gerekir.

Bilişim hukukunu tamamlayıcı çalışmalar yapan Distile ekibi, hukuki yoldan hakkınızı ararken, aynı zamanda internet ortamını gözleyerek gerekli teknik çalışmaları da uygulamaya başlayacaktır. Suça neden olan içerikleri arşivlere ve veri tabanlarına kadar tarayan Distile ekibi, gerekli gördüğü takdirde uluslar arası hukuk ağını kullanarak en etkili sonucu almak için girişimlerde bulunacaktır. Ekibimizin yürüttüğü çalışmalar internetteki suçları engelleme konusunda en kapsamlı çözüm fırsatı sunmaktadır.

İnternetten haber kaldırmak, suça neden olan bir görseli internet sitelerinden silmek, kişi veya kurumlara zarar veren linkleri sosyal medyadan kaldırmak veya arama motorlarından kişisel bilgileri silmek gibi pek çok işlem, bilişim hukuku ve teknik çalışmaların birlikte kullanılmasıyla mümkündür. Ekibimiz sizlerim mağduriyetini gidermek için düzenli çalışmalar yürütürken, bir yandan sizlere düzenli olarak bilgi ve rapor sunacaktır. İnternette kendinizi çok daha güvende hissetmek için Distile dünyasının avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Gizlilik ilkesiyle hareket eden ekibimize ulaşarak, mağduriyetiniz konusunda atılacak adımlarla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

+90 850 885 1012

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir