HAKKINIZDA ÇIKAN HABERLERİ SİLELİM

HAKKINIZDA ÇIKAN HABERLERİ SİLELİM

HAKKINIZDA ÇIKAN HABERLERİ SİLELİM

Ülkemizde internetten haber kaldırma konusunda ilk profesyonel çalışmalar yapan kuruluşlardan biri Distile Danışmanlıktır. İnternet dünyasına “distilasyon” kavramını kazandıran ekibimiz,  yaptığı çalışmalarla binlerce içeriğin internetten silinmesini sağlamış, pek çok kurum ve bireyin maruz kaldığı bilişim suçlarıyla etkin olarak mücadele etmiştir. Hakkımdaki haberleri sildirmek istiyorum, talebiyle bize başvuran internet kullanıcılarının sorunlarına kalıcı çözümler üreten ekibimiz, 2010 yılından bu yana sanal dünyada gözünüz kulağınız olmaya devam etmektedir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İster medyada, isterse sanal mecrada olsun, üretilen haberler hakkında bireysel veya kurumsal bir kontrolümüz yoktur. Hakkımızda üretilen haberlere, yalnızca bu haberler yayınlandıktan sonra müdahale etmek zorunda kalırız. Yazılı ve görsel basında istenmeyen haber yayınlandığında, girişimlerimiz sonucu ortaya konan hukuki karar neticesinde bir düzelme veya ceza söz konusu olmaktadır. Ancak internette yayınlanan haberler için süreç biraz daha karmaşık bir şekilde işlemektedir.

HAKKINIZDA ÇIKAN HABERLERİ SİLELİMSanal dünya, haberlerin hızla yayıldığı bir ortamdır. Bunla birlikte hakkımızda üretilen içerikler bazen haber siteleriyle sınırlı kalmamaktadır. Sosyal medyadaki yorumlar, blog siteleri içerikleri, çeşitli sitelerde yayınlanan resimler veya videolar, bize zarar veren birer haber olarak değerlendirilebilir. Bunun yanında arama motorlarında hakkımızda çıkan içeriklerin silinmesi için de özel çalışmaların yapılması gerekebilir. Tüm bunları birer haber olarak değerlendirebilir, hakkımızdaki içerikleri internetten silmek için yasal ve teknik girişimlerde bulunabiliriz.

Bireysel ve kurumsal kimliğimize zarar veren her türlü haberin internetten kaldırılması adına yasal haklarımızın farkında olmalı ve gerekli girişimlerde bulunmalıyız. Distile ekibi olarak bizler, ihtiyaç duyduğunuz hukuki desteği size sunuyor ve haberlerin kalıcı olarak kaldırılması için teknik çalışmalar yürütüyoruz. İnternet ortamını 7/24 inceleyen ekibimiz, sizinle ilgili her türlü olumsuz içeriği inceler ve raporlar. Arama motorlarında görünen sonuçların da kaldırılması için çalışan ekibimizden destek alarak, hakkınızdaki haberlerin de kaynaklarından kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Kişisel haklarınıza saldıran, yalan ve iftira içeren, telif haklarınıza zarar veren her türlü bilginin internetten kaldırılması için bizi hemen arayabilirsiniz.

+90 850 885 1012

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir