Haber Sitelerine Haber Yaptırma

Haber Sitelerine Haber Yaptırma

HABER SİTELERİNE HABER YAPTIRMA

Her an milyonlarca verinin yayınlandığı ve ulaşılabildiği bir ortam olan internetin en büyük avantajlarından biri de, son dakika gelişmelerine ya da merak duyduğumuz alanlarda üretilen haber içeriklerine anında ulaşabilmektir. Telefon, tablet ya da akıllı telefonlarımızla saniyeler içinde ulaştığımız haberlerin doğruluğu ise günümüzde tartışıla gelen konulardan biridir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Sanal dünyada yer alan bazı haber içeriklerinde kasıtlı yönlendirme girişimlerinin olduğuna, ürün/marka reklamı yapıldığına veya özel hayatının gizliliğini ihlal eden içeriklerin bulunduğuna hepimiz tanık olmaktayız. Bu da bize, binlerce haber sitesi içeriğinin ne kadar güvenilir olduğunu sorgulatmaktadır.

Haber Sitelerine Haber Yaptırmaİnternet haberciliğinin bir diğer yönüyse, tanınmış kişi veya kuruluşların bilinçli çalışmalar yürüterek internet dünyasında güçlü bir şekilde var olmaya çalışmalarıdır. Görsel ve yazılı medya kadar internet ortamı da, kişi veya kurumların kendilerini ifade etmesinde son derece etkili bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı günümüzde online algı yönetimi hizmeti almak, bir tercihten çok bir gereklilik haline gelmiştir.

Yukarıda bahsettiğimiz üzere, internet ortamındaki haberciliğin hem olumlu hem de olumsuz yanları bulunmaktadır. İnternet haberciliğinin olumsuz yanı, kontrolümüz dışında yapılan ve haklarımıza saldırı niteliği taşıyan haberlerin yayınlanabilir olmasıdır. Olumlu olan yanı ise doğru bir danışmanlık hizmeti alarak istediğimiz haberleri internette yaptırma şansımızın bulunmasıdır.

Distile danışmanlık, sizlere her iki ihtiyaç için her zaman destek alabileceğiniz, ayrıcalıklı bir danışmanlık hizmeti sunan bir kuruluştur.

İnternetten Haber Kaldırma

Distile Danışmanlık olarak, günümüzün en çok tercih edilen haber siteleriyle çalışmaktayız. Kuruluş amaçlarımızın başında gelen, “kişi ve kurumları internette koruma” hedefimiz doğrultusunda, hakkınızda üretilen içerikleri internetten kaldırma hizmeti vermekteyiz. Size ait belgelerin, resimlerin, videoların, haberlerin, blog yazılarının veya tweetlerin internetten silinmesi için kuruluşumuzdan destek alabilirsiniz.

İnternette Haber Yaptırma

Doğru bir algı yönetimi hizmeti alarak internet ortamında oluşturmak istediğiniz doğru imaj için bizimle çalışabilirsiniz. Kuruluşumuz, “hakkımda haber yaptırmak istiyorum” diyen tüm müşterilerine özel çözümler üretmekte ve arama motorları dâhil pek çok platformda doğru itibar oluşturma çalışmaları yürütmektedir.

Detaylı bilgi için bizi hemen arayabilirsiniz.

+90 850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir