İnternetten Yanlış Bilgileri Kaldırma

İnternetten Yanlış Bilgileri Kaldırma

İNTERNETTEN YANLIŞ BİLGİLERİ KALDIRMA

Günümüzde birey, marka, kurum veya bir şirket olarak sahip olduğumuz itibar, teknoloji dünyası ile doğrudan ilgili bir konu olmaya başlamıştır. İnternet kullanıcı sayısının artışı ve sosyal medya unsurlarına olan ilgi, internetteki varlığımızı gözden geçirmemize neden olmaktadır. İnternette iyi bir tanıtım yapmanın yolu, yanlış bilgileri ortadan kaldırmak ve kendimizi en iyi şekilde ifade edebileceğimiz bir strateji geliştirebilmektedir. Bunu başarmak için doğru bir online algı çalışması yapılmalıdır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

İnternetten Yanlış Bilgileri KaldırmaMarka, ürün ya da hizmetlerimizle ilgili imajımız internette yer alan bilgilerle doğrudan ilgilidir. İnternet kullanıcıları veya hedef kitlemiz internette nasıl göründüğümüze bağlı olarak karar vermektedir. Eğer internette hakkımızda asılsız, yalan veya iftira içerikleri varsa, öncelikle bu olumsuz verilerin ortadan kaldırılması gerekir. İnternetteki yanlış bilgileri silmek için her şeyden önce hangi kaynaklara müdahale etmemiz gerektiğini bilmeli ve yasal haklarımızın farkında olarak hukuki girişimlerde bulunmalıyız.

Kurumsal ya da bireysel itibar dışında, yapılan aramalarda karşımıza çıkan yanlış kişisel bilgiler için de gerekli mercilere başvurmalı ve bu bilgilerin kaldırılmasını talep etmeliyiz. Hakkımızda yalan yanlış bilgi içeren sitelere doğrudan başvurmak, mahkeme veya engelleme kararı çıkartmak, atılması gereken adımlardan bazılarıdır. Çoğu zaman yanlış bilgiler farklı kaynaklarda ve arama motorlarında görülmeye devam etmektedir. Bunun için hem içeriği barındıran sitelere hem de arama motorlarına başvuruda bulunmak gerekir. Ancak bu yöntem arama motorlarından yanlış bilgiyi kaldırmak için yeterli gelmeyebilir.

Hakkımızdaki yanlış bilgileri internetten kaldırmak için tüm adımları atacak uzman bir kurumdan yardım alabilirsiniz. Distile Danışmanlık, uzun yıllara dayanan bilgi birikimiyle internette dolaşan yanlış bilgileri silme çalışmaları yapmaktadır. Sizi yanlış tanıtan, itibarınıza gölge düşüren, canınızı sıkan ve yanlış yönlendiren her türlü veriyi arama motorlarından kaldırma ve internet sitelerinden temizleme işlemleriniz, ekibimiz tarafından özenli bir çalışma sonunda yerine getirilecektir.

Yanlış veya yalan bilgileri internetten kaldırma ve internette güçlü bir itibar oluşturma hizmetlerimizden yararlanmak için bizi arayabilirsiniz.

+90 850 885 1012

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir