Sosyal Medya Danışmanlığı Nedir

Sosyal Medya Danışmanlığı Nedir

SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI NEDİR?

Herkesin rahatlıkla üye olup, düşüncelerini ve paylaşmak istediği içerikleri yayınladığı sosyal medya, son yıllarda diğer iletişim araçlarına göre çok daha fazla takip edilen bir ortam halini almıştır. Yazılı ve görsel medya araçlarına göre çok daha fazla ilgi görmeye başlayan sosyal medyanın, her an ulaşılır olma özelliği son derece önemli bir avantajdır. Sosyal medya kullanıcıları kendi bağımsız içeriklerini paylaşarak geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Bundan dolayı birçok şirket ve girişimci, bu renkli dünyada yer alarak kendilerini çok daha etkin ifade edebileceğinin farkına varmıştır.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Sosyal Medya Danışmanlığı NedirŞirketler ve girişimciler için sosyal medyanın önem kazanmasında, hızlı iletişim ve geribildirim özelliklerinin payı oldukça fazladır. Sosyal medya kullanan kişilerin ürün ve şirket hakkında düşüncelerini ve yorumlarını paylaşmaları, hedef kitlenin verdiği tepkileri ölçmede son derece etkilidir. Gençler başta olmak üzere farklı hedef gurupları sosyal medyayı aktif olarak kullandığı için, bu platformlarda hedef kitlemize hemen ulaşma şansımız vardır. Elbette sosyal medyada yer alan düşünce ve yorumlar her zaman istediğimiz gibi olmayabilir. Karalayıcı içeriklerin veya kendimizi ifade etmedeki sorunların önüne geçmek için sosyal medya danışmanlığı hizmeti almamız gerekebilir.

Sosyal medya danışmanlığı, sizi hedef kitlenizle doğru bir şekilde buluşturmayı hedefleyen, profesyonel bir hizmettir. Distile Danışmanlık olarak, müşterilerimize sunduğumuz danışmanlık hizmetimiz, internet ortamında itibarınızı en iyi şekilde korumayı ve geliştirmeyi hedeflemektedir. Bunun için ekibimiz sizinle ilgili doğru tanıtım kanallarını kullanırken, aynı zamanda hakkınızdaki olumsuz içerikleri internetten kaldırma çalışmalarını bir arada yürütmektedir. Online algı yönetimi çalışmalarımız sayesinde ürününüz, markanız ve şirketiniz sanal ortamda arzu ettiğiniz şekilde var olmayı sürdürecektir.

Sosyal medya danışmanlığı hizmeti kapsamında yaptığımız çalışmalardan bazıları şöyledir:

Sosyal medyada, ürün veya markanıza uygun paylaşımlarda bulunma.

Sosyal medyayı etkin kullanarak hedef kitlenizle etkin bir şekilde iletişimde olma.

Hedeflerinize yönelik video, resim ve makaleler hazırlayarak uygun platformlarda yayınlama.

Ürün ya da hizmetinizle ilgili sosyal medyadaki algınızı, hakkınızdaki yorumları ve fikirleri takip etme, raporlama ve yönetme.

İnternet sitelerinden ve arama motorlarından negatif içerikleri kaldırma.

Detaylı bilgi için bizi hemen arayabilirsiniz.

+90 850 885 1012

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir