Google’den İstenmeyen İçerikleri Silmek

Google'den İstenmeyen İçerikleri Silmek

GOOGLE’DAN İSTENMEYEN İÇERİKLERİ SİLMEK

İnternetten içerik kaldırma talebiyle ekibimize başvuran pek çok internet kullanıcısının istekleri arasında, “Google’dan istenmeyen içerikleri silme” konusu önemli bir yere sahiptir. Bunun nedeni ise istenmeyen içeriklerin genellikle Google’ın sunduğu arama hizmetinde görüntüleniyor olmasıdır. Hakkınızda üretilen veya itibarınızı lekeleyen videolar, resimler veya makaleler arama motorları tarafından görüntülenebilir.

"Teklif Alın" butonuna tıklayarak, internetten kaldırtmak istediğiniz içeriklerle ilgili birkaç saat içerisinde teklif alabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi arayacaktır.

Distile olarak 2010 yılındanbu yana online itibar yönetimi konusunda uzmanlanmış bir ajansız, kontrolü tekrar elinize almak için doğru yerdesiniz.

Size 24 saat içerisinde bir fiyat teklifi verebilmemiz için teklif formunu doldurmalısınız.

Kalıcı bir çözüm için yüzlerce kurum ve kişi tarafından güvenilen, kanıtlanmış sürecimizden yararlanın.

Hemen teklif alın

Google'den İstenmeyen İçerikleri SilmekBuradaki yanlış algı ise bir içeriği Google’dan kaldırma ile istenmeyen bilgilerin tamamen yok olacağını sanmaktır. Oysa Google gibi arama motorları yalnızca internet sitelerinin içeriğinde yer alan bilgileri sıralamaktadır. Eğer size ya da markanıza yönelik rahatsız edici bir içerik varsa, bu içeriklerin kaynaklarından silinmesi için de bazı adımların atılması gerekir.

Google şirketi internet kullanıcılarına aramalardan sonuç kaldırma konusunda belirli bir noktaya kadar destek sunmaktadır. Genellikle banka hesap bilgileri, müstehcen içerikler gibi konularda yapılan şikâyetleri dikkate alan şirket, bu bilgileri aramalardan kaldırma konusunda destek olabilir. Ancak her bilgiyi Google’dan silmek mümkün değildir. Olumsuz içeriklerin sorumlusu, bu bilgileri yayınlayan internet siteleridir. Bundan dolayı hem aramalardan hem de link kaynaklarından verilerin silinmesi için ilgili mercilere başvurulması kaçınılmazdır.

Bireysel ve kurumsal içerik silme girişimlerinizde sizlere en kapsamlı desteği sunacak olan Distile ekibi, hem internet sitelerinden istenen bilgilerin kaldırılması hem de Google’dan link kaldırma konularında hızlı sonuç almanızı sağlar. Uluslar arası hukuk ağına ve geniş bir haber sitesi bağlantısına sahip olan Distile, hakkınızda üretilen her türlü veriyi kaynaklarından kaldırır. İzinsiz yayınlanan fotoğrafları, haberleri, iftiraları, sahte hesapları, olumsuz yorumları veya telif haklarına aykırı durumları hemen ekibimize bildirebilirisiniz.

İnternet dünyasında yalnız değilsiniz. İtibarınızı korumak için ekibimizle irtibata geçerek, sanal dünyada yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Arama motorları dâhil, sosyal medyanın tüm araçlarından bilgi silmek için, 2010 yılından bu yana hizmet sunan Distile Danışmanlık ayrıcalığını siz de yaşayabilirsiniz.

İnternette itibarınızı korumak için danışmanlık hattımızı arayın:

0850 885 10 12

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir